:o

2024.08.30. 15:28

Videón, ahogy elképesztő módon szabálytalankodott egy debreceni autós

Ismét sikerült egy veszélyes manővert videóra venni péntek reggel Debrecen egyik forgalmas keresztezősében. Olvasónk fedélzeti kameráján jól látszik, a fekete Ford a piroson hajtott át.

Haon.hu

Mikor már azt hinné az ember, hogy semmilyen közlekedési kihágáson nem lepődik meg, akkor biztosan történik valami olyan, amit el sem hinne, ha nem a saját szemével látna. Hasonlóan meghökkentő eset történt péntek reggel Debrecenben is, a Hajnal utca és a Faraktár utca kereszteződésében, amelyet egy olvasónk fedélzeti kamerája rögzített a jelzőlámpa piros jelzésénél várakozva. A fekete autós - ahogy az a lenti videón látható - először megállt ugyan, a gyalogátkelőn lévő járókelőket át is engedte maga előtt, de nem sokkal ezután gázt adott és a piroson hajtott át.

A kép közepén lévő autó a piroson hajtott át, de úgy, mintha rajta kívül más nem is lenne az úton
A kép közepén lévő autó a piroson hajtott át, de úgy, mintha rajta kívül más nem is lenne az úton
Forrás: olvasónktól

Olvasónk a felvételhez csatolva megjegyezte: 

sajnos a videón nem látszik, hogy miután átment a piroson úgy cikázott az autók között mint a Taxi filmben Samy Naceri.

Legutóbb éppen csütörtökön számoltunk be hasonló esetről, akkor Józsánál okozott kis híján tragédiát egy piroson áthajtó autós.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában