A nap legfontosabb anyagai

2024.09.06. 21:16

Már megint nagyon menő gép érkezett a debreceni reptérre!

A különleges festésű Airbus a belga válogatottat hozta Debrecenbe. Az elmúlt 24 órában tragikus balesetek is történtek Hajdú-Biharban, a Debreceni Egyetemen jubileumi diplomaosztót tartottak, és történt fejlemény a Vágóhíd utcai karambol ügyében is. Pénteki hírösszefoglaló.

Haon.hu

Ismét egészen egyedi gépet fogadott a debreceni repülőtér

Forrás: illusztráció / Napló-archív

  • Sajnos leginkább a balesetekről szólt a hét utolsó munkanapja Hajdú-Biharban. Kiderült, hogy halálos kimenetelű lett a csütörtök éjjeli karambol Hortobágynál, a Csapókerti vasútállomás előtt vonatgázolásban vesztette életét egy ember, Báránd közelében furgon és kamion ütközött, de Hajdúszoboszlón is történt baleset, az egyik jármű egy kutat is kiütött.
  • Fordulóponthoz érkezett a Vágóhíd utcai tragikus karambol ügye: a halálos közúti baleset okozásával vádolt fiatalember nem nyilatkozott a bűnösségről a debreceni bíróságon, az ügyvéd a szakértői vélemények létjogosultságát kifogásolta.
  • Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert interjúnkban egyebek mellett a debreceni gazdaság, valamint a hazai autóipar jelenéről és jövőjéről is kérdeztük.
  • Jubileumi diplomaosztót tartott a debreceni agrárkar, a fotókat itt nézhetik meg.
  • Kengurut videóztak Konyáron. Igen, kengurut. Igen, Konyáron.
  • Különleges gép hozta az Izrael ellen meccselő belga válogatottat Debrecenbe, az egyik helyi hotelnél pedig a Manchester City klasszisát, Kevin De Bruyne-t is lefotózták.
  • Milyen volt az első „telefonmentes” hét? Hajdú-bihari iskoláknál érdeklődtünk.

Ajánljuk még: 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában