Kár lenne kihagyni!

2024.09.15. 12:47

Izgalmas programokkal és látványos kísérletekkel vár az idei Kutatók Éjszakája az Agórában

Számos izgalmas programmal készülnek a szervezők.

Haon.hu

Idén is izgalmas programokkal készülnek a Kutatók Éjszakájára Debrecenben, az Agórában robotkéz, LED-kocka, reflexteszt, és sok más izgalmas attrakció is várja az érdeklődőket szeptember 27-én pénteken, 15 óra és 21:30 között – derült ki a szervező Facebook-eseményének felhívásából.

Sok-sok programmal vár a Kutatók Éjszakája
Idén is sok-sok programmal vár a Kutatók Éjszakája
Forrás:  MW-archív

Mint írják, a Kutatók Éjszakáján lehetőség nyílik arra, hogy az érdeklődők szakvezetéssel bejárják a Botanikus Kertet, de az esti órákban lesz távcsöves csillagnézés is. A programok ingyenesen látogathatók, viszont regisztrációhoz kötöttek, melyet a Kutatók Éjszakája hivatalos weboldalán lehet megtenni. A részletes programok listája és a regisztrációs linkek a Facebook-eseményben találhatóak.

A szervezők bejegyzésükben azt is megjegyzik, a Kutatók Éjszakája alatt nemcsak a Móricz Zsigmond út felőli kapun közelíthető meg az élményközpont, hanem a gyalogos forgalom számára megnyitják az egyetem Matematika-Földtudományi épületéhez közel található gazdasági bejáratot is. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában