Oda nézzenek!

2 órája

Kulturális vásár várta az érdeklődőket a Piac utcán – fotókkal!

Október második hétvégéjén a vásároké volt a főszerep Debrecenben. A kofFAIR kulturális vásár is többeket vonzott, ahol nem csak a vásári hangulat, de a kultúra is megmutatta magát.

Nagy Emese

Családias hangulat várta az érdeklődőket az első kofFAIR kulturális vásáron Debrecenben

Forrás: Kiss Annamarie

Október második hétvégéje abszolút a vásárok hétvégéje volt Debrecenben: a nagy múltú Debreceni Régiségvásár és az I. Debreceni Sokadalom mellett a kofFAIR kulturális-kézműves vásár is rengeteg izgalmas portékával várta az érdeklődőket. A kétnapos rendezvénynek a Piac utcán található régi Líra könyvesbolt adott otthont.

Ínycsiklandozó finomságok is voltak a kofFAIR kulturális vásáron
Ínycsiklandó finomságok is voltak a kofFAIR kulturális vásáron
Forrás:  Kiss Annamarie

A kofFAIR egyébként nem a megszokott, klasszikus vásári mintát követte. Nem voltak kínai bóvlik, fast fashion termékek vagy vattacukor árus. A pultokon minőségi termékek sorakoztak, kreatív, dizájner bemutatókat tartottak. Igényes és sokrétű kikapcsolódási lehetőségekkel várták az érdeklődőket, minden órában különböző kulturális programok színesítették napot: könyvbemutatók, minikoncertek, kiállítások, kézműves foglalkozások, filmbemutatók, kóstolási lehetőségek.

Mikor lesz kofFAIR kulturális vásár Debrecenben?

A kofFAIR kulturális vásáron mindkét nap gyerekfoglalkozások és diavetítések segítették a kisgyermekkel érkezőket, hogy a szülők nyugodtan nézelődjenek, vásároljanak, kikapcsolódjanak. A vendégeket egészséges almalé, lélekmelengető tea és finom kávé várta, mindemellett ínycsiklandozó péksüteményekbe haraphattak. De lehetett tormát, csokoládét és szappant is vásárolni. 

Némethy-Szilágyi Norbert főszervező a Haonnak elmondta, ez az első kofFAIR vásár Debrecenben, azonban nem az utolsó, a jövőben is szeretnének hasonló kulturális vásárokat rendezni a Piac utcán. Mint elmondta, egy évben nem egy vásárt szerveznének, hanem akár évszakonként, és akkor minden egyes rendezvénynek lenne külön tematikája. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában