Szerencse

4 órája

Boksz egy hajdú-bihari lottózóban – így vélekednek a törzsvendégek!

Most aztán jöhetnek a pofonok! A sportfogadás kedvelői bizonyára nem fogják visszafogni magukat a balmazújvárosi lottózóban.

Nagy Emese

A sportfogadás szerelmesinek most már van „kin” levezetniük a feszültséget

Forrás:  MW-archív

Körülbelül egy éve figyeltünk fel a balmazújvárosi Fokos utcai lottózóra, azaz pontosabban a Facebook-oldalára. Mégpedig azért, mert időközönként az „orrunk alá dörgölnek” egy-egy nyertes Tippmix szelvényt, sorsjegyet, utóbbit már csak azért is meg kell említenünk, mert egy éve hatalmas összeg ütötte egy balmazújvárosi férfi markát, 85 millió forintot zsebelt be egy kaparósnak, és persze a szerencséjének köszönhetően. Azóta milliós nyereményről nem számoltak be a szóban forgó Facebook-oldalon, amit sorsjegyen nyertek voltak, azonban 100 ezret többen is kapartak az utóbbi hónapokban. No, de ne siessünk ennyire előre, ugyanis nemcsak szerencsés kezűek fordulnak meg a lottózóban, hanem olyanok is, akik igencsak értenek a sportfogadáshoz.

A sportfogadás mellett szívesen kaparnak is a balmazújvárosi lottózóban
A sportfogadás mellett szívesen kaparnak is a balmazújvárosi lottózóban
Forrás:  MW-archív

Sportfogadás vagy kaparós sorsjegy?

Június közepén megírtuk, lehetséges, hogy megtaláltuk a hónap Tippmix-királyát Balmazújvároson, ugyanis egy sportfogadó nem kevesebb, mint 550 ezer forintot nyert pontos tippjeinek köszönhetően. Augusztus 20-a után beszámoltunk arról, hogy pazarul kezdődött a hosszú hétvégéje egy szerencsés sportfogadónak Balmazújvároson, a Tippmix-császár 6 meccset játszott meg és hajszál híján mindegyikre jól tippelt, egyet kivéve. Ha az egyik meccsen – amire fogadott – nincs gólzápor, akkor 2,5 millió forintot zsebel be. De szomorkodásra nincs ok, hiszen így is megszázszorozta a befektetett összeget, ugyanis 6 ezer forintból nyert 600 ezret. A szelvényén mindenféle variáció szerepelt, fogadott gólokra, végkimenetelre és első félidőre is.

A fentebb leírtak alapján a Fokos utcai lottózó közösségi oldalára tehát megéri néha rápillantani, ha másért nem is, legalább azért, hogy gratuláljunk a szerencsés nyerteseknek. Most azonban egy nem várt dolgot jelentettek be: gyógyászati segédeszközt helyeztek el a lottózóban. 

Semmi extrára nem kell gondolni, csak egy bokszzsákot kell a segédeszköz alatt érteni, ami minden bizonnyal jól fog jönni akkor, amikor a sportfogadóknak nem úgy jönnek be a megtett fogadásaik, ahogyan ők azt előre gondolták. Szó se róla, jobb egy zsákot püfölni, mint egymást, vagy a berendezést verni szét. Természetesen a törzsvendégek nem hagyták szó nélkül az új „barátjuk” érkezését, a bejegyzés alatt azonnal sorakoztak a jobbnál jobb kommentek.

A sportfogadók most már idegükben püfölhetik a bokszzsákot
A sportfogadók most már idegükben püfölhetik a bokszzsákot
Forrás: Facebook

A sportfogadók örülnek az új „barátjuknak”

– Ez arra jó, ha a VAR (a labdarúgásban játékvezető-asszisztensi feladatokat lát el, a mérkőzés játékvezetőjének döntéseit hivatott segíteni vitás esetekben, videófelvételek alapján, fejhallgatón keresztüli kommunikációval) miatt nem adnak meg, vagy éppen megadnak egy gólt, és pont azon megy el a fogadás. Ezen le tudod vezetni a feszültséget – fogalmazta meg az egyik kommentelő, amire a többi hozzászóló csak helyeselni tudott. A másik hozzászóló úgy reagált: 

A Bilbao meccs után nagyon megvertem volna.

Egy biztos, nagy hasznát veszik a bokszzsáknak a lottózóban, reméljük, erről hamarosan képet is láthatunk majd. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában