Programajánló

3 órája

Bátrak Éjszakája Tégláson – izgalmas programokkal várnak mindenkit

A családi tökfaragás és a csoportos kincskeresés mellett több fellépő is színesíti majd a délutánt.

Haon.hu

Október 26-án, szombaton a Téglási Városi Sportpályán egy nem mindennapi programmal várják az érdeklődőket – derült ki  a Téglási Városi Könyvtár és Művelődési Ház Facebook-posztjából. Mint írják, a „Bátrak Éjszakája” névre keresztelt esemény színes és vidám programokkal várja a családokat. A délután 15 órakor kezdődő „TÖKJÓ” családi tökfaragáson a résztvevőknek a tököt ingyenesen biztosítják, ehhez persze előzetes regisztráció szükséges. A faragáshoz szükséges eszközöket kérik, hogy mindenki hozza magával.

Családi tökfaragás és számos más program is várja az érdeklődőket Tégláson
Családi tökfaragás és számos más program is várja az érdeklődőket Tégláson
Illusztráció: MW-archív

Az izgalmak azonban itt még nem érnek véget: 17 és 19 óra között a „Horror pince” nevű csoportos kincskereső játékon vehetnek részt a legbátrabbak, emellett „Csokit vagy csalunk” élményfutás is lesz, három korosztály számára. 

A délutáni programok során fellép a téglási R&B Dance Hip-hop tánciskola, a DFDC Tánc és Sportegyesület, valamint 18 órakor a Karmazsin csigák tűzzsonglőr show kápráztatja el a közönséget. A programokra mindenki jelmezben érkezhet, és világító eszközt is érdemes hozni a hangulat fokozása érdekében. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában