:o

2024.07.18. 19:37

Igazi világsztár érkezik szeptemberben Debrecenbe, ha minden jól megy

Erről Puskás István írt csütörtökön a közösségi oldalán. Az alpolgármester sokak kedvenceként jellemezte a rejtélyes világsztárt.

Haon.hu

„Egyre inkább úgy néz ki, hogy Jose Cura és Refik Anadol (augusztus 3! Modem!) után szeptemberben egy igazi világsztárt, sokak kedvencét látjuk vendégül” – írta csütörtök kora este Facebook-oldalán Puskás István. Debrecen kultúráért felelős alpolgármestere egyéb részleteket nem közölt arról, hogy ki lehet ez a bizonyos világsztár, vagy hogy a kultúra mely területén alkot, szóval nagyon úgy néz ki, vágnunk kell majd a centit a hivatalos bejelentésig.

VILÁGSZTÁR DEBRECEN
Vajon ki lesz az a világsztár, akit szeptemberben láthatunk Debrecenben
Forrás: Napló-archív

Ki lehet a rejtélyes világsztár?

José Cura argentin operaénekes, zeneszerző egyébként június 7-én lépett fel Debrecenben, a Kodály Filharmonikusok és a Kodály Kórus évadzáró koncertjén. Gyakran jellemzik a „21. század tenorsztárja”-ként, és Magyarországon viszonylag gyakran megfordul, legutóbb épp szerdán adott koncertet a VeszprémFesten. Refik Anadol augusztus elején nyíló tárlatáról írtunk már a Haonon: a török multimédiaművész 2023-ban a Las Vegas-i Sphere-t a világ legnagyobb MI által generált műalkotásává változtatta, ezzel párhuzamosan a kavargó, hipnotizáló fényshowját a New York-i MOMA közönsége egy évig csodálhatta, majd év végén Anadol a Grammy-gálát tette felejthetetlenné látványos színpadvilágával.

Ilyen léptékkel mérve kíváncsian várjuk, hogy ki lehet az a rejtélyes világsztár, akiről Puskás István írt, de ha a fenti két névből indulunk ki, egészen biztosan nem csalódunk majd. Addig is szórakozhatunk egyet mondjuk a Campus Fesztivál nemzetközi sztárjainak műsorára.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában