futsal

2019.08.30. 21:24

Döntetlen a megyei rangadón

A DEAC nagyon közel járt ahhoz, hogy bravúros győzelmet arasson a bajnok ellen.

Fotó: Kiss Annamarie

A Debreceni Egyetem férfi futsalosait a Veszprém idegenbeli, 4–2-es legyőzése után csupán néhány pillanat választotta el egy újabb komoly bravúrtól a bajnokság 2. fordulójában. A megyei rangadón Elek Gergő csapata péntek este a bajnok MVFC Berettyóújfalut fogadta. Az összecsapás 3–3-ra végződött, a vendégek öt másodperccel a vége előtt állították be a végeredményt.

Vegyes érzésekkel

Krajcsiék 2–0-ra és 3–2-re is vezettek a bajnok ellen, de Rábl János a végjátékban másodszor is megvillant.

A DEAC egyik gólszerzője, Kántor Tamás a találkozó előtt aláírta volna az egy pontot, de a végjáték miatt maradt benne némi hiányérzet.

„Vegyes érzések kavarognak bennem. Bánt, hogy ilyen kicsin múlt a győzelmünk, de nem lehetünk telhetetlenek. Szerintem az egész csapat nagyon jól játszott. Küzdöttünk egymásért, és ezúttal sem ijedtünk meg az ellenféltől. 2–0-nál lett volna lehetőségünk arra, hogy eldöntsük a mérkőzést. Nem volt rajtunk teher, bizonyítani akartunk a bajnokesélyes ellen. Meg akartuk mutatni, hogy alázattal és csapatmunkával még a Mezei-Vill dolgát is meg tudjuk nehezíteni” – nyilatkozta a Deac.hu-nak Kántor.

Elek Gergő vezetőedző elmondta, a különböző korú játékosok remekül összecsiszolódtak.

„Azt kértem a srácoktól, hogy tegyenek meg minden tőlük telhetőt. Szerintem ez a találkozó egy jó bizonyítási lehetőség volt a számunkra. Az eredmény meglepett, de a mutatott játék egyáltalán nem” – mondta a debreceni tréner.

HBN

Futsal férfi NB I.

2. forduló

Debreceni EAC–Berettyóújfalu 3–3

Gólszerzők: Tóth A. 12., Kántor T. 17., Szabó L. 36., ill. Fernandes 29., Rábl 35., 40. percben

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában