megye II.

2019.08.24. 21:59

Megsérült a bárándi kapus, a mentő szállította el

A labdarúgó megyei másodosztály déli csoportjában sérülésekkel teletűzdelt meccset játszottak Bárándon, de a többi mérkőzés is tartogatott váratlan eseményeket a nézők számára.

Fotó: illusztráció, Pixabay

Nádudvari SE–Ebesi S.B.K.E. 3–2 (2–1)

150 néző. Vezette: Darányi A. (Katona L., Pintér Á.)

Nádudvar: Pikó M.– Somogyi R. (Bodnár N.), Czirbusz B., Szabó T., Forgó S., Nagy S. (Cseke Zs.), Székely Z. (Dobi R.), Varga Zs., Kiss A. (Varga D.), Szabó S., Rásó P. Edző: Gere Csaba.

Ebes: Pál T.– Kovács D. (Nagy P.), Szabó G., Katona I., Kovács T. (Andirkó I.), Ötvös S., Bálint T. (Nagy Zs.), Almási A., Fodor N., Szűcs P., Borúzs T. Edző: Nagy Zsolt.

Gól: Nagy S., Varga Zs., Forgó S., illetve Borúzs T., Szűcs P. Jók: Mindenki, illetve Borúzs T. Ifi: 1–2.

Gere Csaba: Úgy kezdtük a szezont és a mérkőzést is, ahogy kell: már a második percben vezetést szereztünk. Negyedóra elteltével pedig már megszereztük a második gólunkat is. Ezután érthetetlenül visszább vett kicsit a csapat, melyet a vendégek az utolsó másodpercben meg is bosszultak. A szünetben rendeztük sorainkat, bár az ellenfél egy-két helyzetnek köszönhetően vérszemet kapott, és sikerült is kiegyenlíteniük. Utána jött a régen látott nádudvari lendület és akarat: a nyolcvanötödik percben ismét megszereztük a vezetést. A három pont értékét nagyban növeli, hogy egy nagyon jó csapatot győztünk le. Köszönjük a szépszámú nézősereg biztatását is, régen volt a „B-közép” előtt a mérkőzés végén taps.

Nagy Zsolt: Mélyen a tudásunk alatt játszottuk le a meccset, már a tizenötödik percben 2-0 volt az állás. A vezetőség és én nem ezt láttuk az eltelt hónapban az edzőmeccsek során. Célunk feljutni a megye I-be, ez nem titok. A mai mérkőzésen sajnos átvettük az ellenfél rugdosós játékát, emellett pedig rengeteg kidolgozott helyzetet nem tudtunk gólra váltani. Gratulálok az ellenfél teljesítményéhez, okosan megölték a játékunknak.

Báránd KSE–Földes KSE 0–1 (0–0)

100 néző. Vezette: Gyarmati I. (Lévai Z., Mészáros B.)

Báránd: Petrezselyem T. (Fülöp T.)– Kiss T., Bonta P., Szabó Zs., Szűcs L., Csóka G., Taricska G. (Balogh T.), Bodnár I., Orsó A. (Szigeti T.), Mátyás A. (Bodó L.), Török Zs. Edző: Bodó Lajos.

Földes: Horváth Zs.– Antós S. (Faragó R.), Szabó K. (Karacs T.), Bernáth G., Sápy B., Kovács I., Puzsár A., Csorba A., Király P., Sándor R. (Tamás R.), Vincze N. Edző: Karacs Tamás.

Gól: Király P. Jók: Petrezselyem T., Bonta P., Szabó Zs., illetve mindenki. Ifi: 2–1.

Bodó Lajos: Idény eleji játék. A két mérsékelt teljesítményt nyújtó csapat közül a helyzeteket kialakító földesi csapat ezzel az egy góllal megérdemelten győzött. Sajnos az addig jól teljesítő kapusunkat sérülés miatt a mentő szállította el, akinek ezúton is jobbulást kívánok. A többi csere is kényszerű volt, azonban bízom a további sikeres folytatásban. Török Zsoltinak gratulálok a szülinapjához és az ificsapatunknak a győzelemhez! Hajrá, Báránd!

Karacs Tamás: Számtalan gólhelyzetet alakítottunk ki már az első félidőben is, de sajnos ezek rendre kimaradtak. Magunknak tettük nehézzé a mérkőzést, de ezért az egygólos győzelemért is három pontot adnak.

Blondy FC Esztár–Konyári SE 1–3 (0–1)

150 néző. Vezette: Rosu R. (Nedeczky Zs., Harmati L.)

Esztár: Gurzó B.– Kádár B. (Sanyó Sz.), Mándi L., Fekete Sz. (Szima V.), Szabó L., Vajas V. (Cseke D.), Farkas T. (Szécsi B.), Jenei R. (Sándor D.), Nagy P., Tóth J., Fekete B. Edző: Mándi László.

Konyár: Nagy Zs.– Tamási S., Tamási G., Horváth Á., Csuka Zs. (Horváth Gy.), Rézműves K. (Erdevics T.), Czibere B. (Erdevics G.), Urbán P., Makula I., Mészáros K. (Gabrilete R.), Lakatos G. (Bakk I.) Edző: Czibere Tibor.

Gól: Cseke D., illetve Lakatos G.(2), Mészáros K. Jók: Senki, illetve az egész csapat. Ifi: Elhalasztva.

Mándi László: Nem ilyen kezdésről álmodtam.

Czibere Tibor: Jó idő, jó pálya, jó mérkőzés és jó eredmény. Gratulálok az esztári csapat saját nevelésű fiatal játékosainak, mivel nagyon megnehezítették a dolgunkat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában