jól ment a debrecenieknek

2020.10.07. 16:49

Kick-box: három Bázis-arany Nádudvarról

Kiválóan szerepeltek a debreceni Bázis Sport Klub Egyesület versenyzői a III. Nádudvari Gasztro Kupa országos nyílt kick-box versenyen múlt szombaton és vasárnap.

Fotó: Bázis Sport Klub Egyesület

A szervezők a rendezvényt bevallottan a fiatal versenyzők korosztályos ob-ra való felkészülésének segítése jegyében hirdették meg.

A nádudvari Kövy Sándor Általános Iskola sportcsarnokában az első nap a point-fighting korcsoportok küzdelmeit és a formagyakorlatokat bonyolították le, vasárnap pedig a light-contact és kick-light szabályrendszer küzdelmei zajlottak.

A debreceni Bázis Sport Klub Egyesület 4 versenyzője összesen 3 aranyérmet nyert – sajnos Jenei Krisztiánnak nem volt ellenfele, így ő nem tudott a tatamira lépni. A másik három harcos – Hajzer Patrik, Kiss Csaba Bence és Demeter Gergő – viszont nagyon jó teljesítményt nyújtott, különösen Kiss Csaba Bence, aki 2 arannyal gazdagította a csapatot. Demeter Gergőnek valószínűleg ez volt az utolsó tatamira lépése, mivel a korcsoportváltása mostantól lehetővé teszi számára a ringben való küzdelmet, így a karrierjét a K-1 világában folytathatja.

HBN

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában