Labdarúgás

2022.12.21. 15:31

Világbajnok futballista oldalán Dzsudzsák Balázs

Forrás: Dzsudzsák Balázs Instagram-oldala

A Loki csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs újabb fotókkal lepte meg Insta-követőit. A 24 óráig elérhető sztorijában a 109-szeres magyar válogatott Vörösbaranyi Armand játékosügynökkel látható.

Forrás: Dzsudzsák Balázs Instagram-oldala

Emellett a nyírlugosi labdarúgó szerda délután Roberto Carlos brazil válogatottal, a világ valaha volt egyik legjobb balhátvédjével közös képet posztolt. A két focista régóta ismeri egymást, hiszen együtt fociztak az Anzsi Mahacskalában, Oroszországban.

Forrás: Dzsudzsák Balázs Instagram-oldala

Dzsudzsák Balázs az utóbbi időben elég aktív volt a közösségi oldalán. Láthattuk Katarban együtt szurkolni a sprinter legendával, a nyolcszoros olimpiai bajnok Usain Bolttal; a Hublot vezérigazgatójával, Ricardo Guadalupéval; Demba Ba szenegáli válogatott focistával; Kevin Kurányi magyar származású brazíliai születésű német labdarúgóval; Claude Makélélé francia labdarúgó, labdarúgóedzővel; Didier Drogba elefántcsontparti válogatott labdarúgóval; Robbie Keane ír focista, edzővel; Luís Figo portugál legendával; Francesco Totti olasz világbajnok labdarúgóval és Wesley Sneider holland profi labdarúgóval, a 2010-es labdarúgó-világbajnokság ezüstlabdása és bronzcipősével.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában