Labdarúgás

2023.03.13. 10:22

Dzsudzsák Balázs a visszatéréséről: ez a vidéki mese úgy lehet kerek, ha itt fejezem be a pályafutásomat – videóval

Kedvenc emlékeikről, mérföldkövekről beszéltek a Loki játékosai.

Forrás: Nemzeti Sport-archív

Viszonylag hosszú, tízperces videót forgatott a Loki TV a klub néhány játékosaával, akik elmondták, mit jelentett régen, és mit jelent most számukra a csapat. A felvételen Bódi Ádám, Dzsudzsák Balázs, Ferenczi János és Varga József is megszólalt.

Dzsudzsák Balázsnak többek között az ugrott be az emlékek közül, amikor kisvasúton ülve ünnepeltek bajnoki címet.

Amikor visszajöttem, az volt a végső döntés a hátterében, hogy ez a vidéki mese így lehet kerek, ha semmi más opció nincs, csak az, hogy Debrecenben szeretném befejezni a pályafutásomat. Itt kezdtem, itt lettem az, aki, itt lettem válogatott labdarúgó, innen indultam külföldre

– nyilatkozta a csapatkapitány.

Bódi felidézte, amikor eligazolt Székesfehérvárra, mennyire hiányzott neki a város, Ferenczi arról beszélt, amikor „verekedtek” a pályán a labdaszedő helyekért, Varga pedig a csapat 2009-es, Levski Sofia elleni BL-selejtező-visszavágóját emelte ki.

A teljes beszélgetés itt elérhető:

Mint ismert, a klub vasárnap volt 121 éves, portálunknak a korai évekről Szegedi Péter sporttörténész beszélt ebben a cikkben.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában