Labdarúgás

2023.05.04. 17:56

Egy Mihalik már biztos lesz a hokisoknál

Jobb helyzetkihasználással szeretné segíteni a csapatot jövőre.

Mihalik Andár még legalább egy évid Debrecenben jégkorongozik

Forrás: Czinege Melinda

A debreceni egyetemisták tavalyi idényének egyik jellemzője volt, hogy a szokásosnál nagyobb számban jelentek meg, és épültek be a keretbe tehetséges, fiatal játékosok. Közülük az egyik meghatározó személyiség volt Mihalik András, aki a Toronto Titans és a finn Kiekko-Vantaa csapatainál eltöltött szezonok után már a 2020-21-es idényben feltűnt a DEAC együttesében, az elmúlt szezont viszont már végigjátszotta a felnőttek között. Ez idő alatt 23 alapszakasz- illetve egy playoff pontot szerzett. 

– Remélem, hogy a következő bajnokságban is sok lehetőséget kapok, a helyzeteimet azonban a tavalyinál jóval jobb hatásfokkal igyekszem majd kihasználni. Ezen a téren mindenképpen fejlődni szeretnék! Bízom abban, hogy sikerül magamra vonni a juniorválogatott stábjának figyelmét is. Már elkezdtem az erőnléti munkát és folytatni szeretném egészen a csapatszintű edzések kezdetéig – modta el a klub honlapjának a szerződését meghosszabbító Mihalik András.
A teljes cikket ide kattintva olvashatják. 

HBN

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában