DVSC

2023.07.04. 10:34

Bemutatkozik a Loki új igazolása – videóval

Egyre többen kíváncsiak rá, mekkora erősítést jelent majd a pályán a svájci szélső.

Forrás: DVSC-archív

Mint arról korábban beszámoltunk, szerződtette a DVSC a 27 éves Joao Oliveirát. A 177 centiméter magas szélső Svájcban született, a Basel és a Luzern együttesében nevelkedett, 32 mérkőzést játszott a svájci első osztályban, majd a Lechia Gdansk színeiben 19-et a lengyel élvonalban. A játékos a legutóbbi idényt a portugál másodosztályú Leixoes csapatában töltötte, 28 bajnoki mérkőzésen 3 gólt szerzett és 4 gólpasszt adott. 

Gólokat szerezne

Ennek következtében akadhatnak olyanok, akiknek ismeretlen lehet Joao Oliviera játéka, ám a klub által közzétett videóban bemutatkozik a fanatikusoknak a támadó. – Boldog vagyok, hogy itt lehetek, és nagyon várom már az első közös találkozást a szurkolókkal a stadionban. A csapattársaim is odafigyelnek rám, úgyhogy jól érzem magam a  klubnál. 

Jól érzem magam mentálisan, hiszen remek körülmények között készülhetünk, a stadion és az edzőcentrum is nagyon szép. Ezt ki kell használnunk és a maximumra törekednünk. Erősségemnek tartom az egy az egy elleni játékot, a gyorsaságot és a labda üres területbe passzolását. Szeretek gólokat rúgni, és gólpasszokat adni, ezekkel szeretném segíteni a csapatot.

Szeretnék már játszani a stadionban, ahol bízom benne, hogy továbbra is sokan szurkolnak majd nekünk – nyilatkozta a nyári szerzemény. 

A futballista július 1-jén csatlakozott a DVSC-hez, s ha sikerül elnyernie Szrdjan Blagojevics mester bizalmát, akkor akár néhány hét múlva élőben is láthatják a szurkolók mire képes a támadó. A rutinjára valószínűleg szükség is lesz a nemzetközi kupameccseken, ám még nem tudni, hogy örmény vagy montenegrói rivális ellen kell bizonyítania Joao Olivieiranak. 

OK 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában