Labdarúgás

2023.08.22. 16:55

Jürgen Klopp és Bódi Ádám nagy rajongója a Loki mestere

A debreceni sikeredző gyerekkorában labdaszedőként működött közre egy Fradi elleni bajnokin.

Szabó Dóra

Sokak nagy kedvence Bódi Ádám

Fotó: Czinege Melinda

Elégedetten hagyhatták el a Nagyerdei Stadiont hétfőn este azok a Loki-szurkolók, akik kilátogattak a Kisvárda elleni bajnokira. Nem kérdés, az Európa Konferencia Liga selejtezőjében, múlt csütörtökön nem úgy szerepelt a DVSC a Rapid Wien ellen, ahogy azt sokan remélték. Azonban megrázták magukat a piros-fehérek, tiszta fejjel, sikerre éhesen álltak ki az OTP Bank Liga negyedik fordulójában. Az elszántságnak meg is lett az eredménye, 4–1-re gyűrték le a szabolcsiakat. 

Nyugodtan szereti nézni

A DVSC Schaeffler női kézicsapatának vezetőedzője, Szilágyi Zoltán is nagy mosollyal a száján pattant fel a kerékpárjára a lefújást követően, mint azt portálunknak elmondta, tetszett neki, amit látott. – A kézimeccsek alatt izgulok eleget a pálya szélén, a focit nyugodtan szeretem nézni, középen ülök mindig, ahonnan jól átlátom a játékteret. 

Ha valakit ki kellene emelnem, Bódi Ádámot mondanám, ő a kedvencem, figyelemmel kísértem a pályafutását, egy olyan játékos, aki sokat köszönhet a szorgalmának és a kitartásának, ezért tud még mindig magas szinten játszani. Egy technikás labdarúgó, ezt újfent bizonyította, ráadásul amikor beállt, az adott egy új lendületet a gárdának, a végén szerzett gólja pedig önmagáért beszél

– fogalmazott Szilágyi Zoltán, aki mint kiderült, rendszeresen jár a DVSC mérkőzéseire, ahogyan csapatából többen is. Azt is megtudtuk, anno a kézisek mestere is rúgta a bőrt.

– Már gyerekkoromban is szerettem a focit, a korábbi Nagyerdei Stadionba is rendszeresen kijártam, még a nagy sikerek előtt. Korábban én is fociztam, és megadatott egyszer az is, hogy labdaszedő lehettem egy Debrecen–Ferencváros rangadón, ami a mai napig szép emlék számomra. Inkább élőben szeretem nézni az összecsapásokat, úgy van egy különleges varázsuk, pláne ha az ember drukkol is az adott együttesnek. Egyébként angolfoci-párti vagyok, a Liverpool nagy kedvencem, főként Jürgen Klopp miatt, akit még Mainzban szerettem meg. Nekem ő az egyik példaképem, a habitusa, a szakmai tudása, és fanatizmusa okán. Kíváncsi voltam, mire megy Angliában, ahol aztán újra bizonyította hozzáértését – árulta el a juniorválogatottal nemrégiben Eb-aranyat nyerő sikeredző, majd azt is hozzátette, számára a focimeccsre járás kikapcsolódás, szurkol, de ha nem úgy sikerül egy-egy derbi, nem esik úgy letargiába, mint a kézilabda esetében. 

Szilágyi Zoltán, DVSC, kézilabda
Szilágyi Zoltánnak tetszett, amit látott
Fotó: Czinege Melinda / Forrás: Napló-archív

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában