Debreceni VSC

2023.09.04. 07:30

Boldog születésnapot, Bárány Donát!

Bakos Attila

Bárány Donát sok kis Loki-szurkoló példaképe | Forrás: Napló-archív

A DVSC támadója, Bárány Donát ma ünnepli 23. születésnapját. Szerencsére ennek a szép napnak az előestéje remekül sikerült, hiszen 2–0-ra nyert a Loki a Kecskemét ellen, ráadásul az első gólban oroszlánrészt vállalt a debreceni nevelésű focista. Egyébként az a néhány másodperc hűen tükrözi, hogy miért is imádja mindenkit Dodót. Az amúgy civilben mindig mosolygós, nyílt, őszinte srác a meccseken állandóan ott van az ellenfél nyakán. Nem lennék a helyükben, mert borzasztó lehet vele szembekerülni. Tegnap este is rárontott – a csak egy másodpercre – bizonytalankodó vendég védőre, aztán két ember lógott rajta, de tökéletes gólpasszt adott. 

Jellemző kép: Bárány Donátot még a gatyájánál fogva sem lehet megállítani | Forrás: NS-archív

Vannak olyan játékosok, akik megtestesítik mindazt, amit a „Loki-szív” jelent, és Dodó egyértelműen ott van köztük. Debrecenben született, egész eddigi életében itt is focizott, és végigjárva a ranglétrát már egészen fiatalon bekerült a felnőtt csapatba. A pályán soha nem áll le, minden egyes labdáért úgy küzd, mintha az élete múlna rajta, és ez a mentalitás az, ami miatt a DVSC szurkolói egy pillanat alatt nagyon megszerették. Pontosan ezért fájt látni az elmúlt években, hogy nem volt szerencséje, és nem úgy alakultak a dolgok, ahogy azt ő vagy mi is szerettük volna.

Tudom, hogy általában a születésnapost szokás meglepni, de ebben az esetben mégis mi, szurkolók kapjuk Bárány Donáttól az ajándékot, méghozzá azt, hogy egyre gyakrabban láthatjuk játszani. A lokisták nevében mondhatom, azt kívánjuk, minél többet legyen a pályán, hogy aztán időről időre elénekelhessük: Bárány be...!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában