Labdarúgás

2023.09.22. 13:26

Komoly erőpróbák előtt a debreceni fiatalok

A szezont befolyásoló találkozók következnek.

Haon.hu

Kulcsfontosságú összecsapásokat vívnak a cívisvárosi fiatalok

Forrás: DEAC-archív

Nyolcat vágtak és simán nyertek Kozma László tanítványai előző héten a Létavértes otthonában, így tartják a lépést az éllovas Monostorpályival. A következő fordulóban is élcsapat, mégpedig a közvetlen rivális, a 3. helyen álló Hajdúböszörmény következik. A kék-fehérek is 12 pontot gyűjtöttek, viszont gólkülönbségük kettővel rosszabb, mint csapatunké – írta a deac.hu. 

Hegedűs Györk alakulata is tagja az élmezőnynek, az Egyek elleni győzelemmel szilárdította meg 4. helyét a táblázaton. Vasárnap is alsóházi csapattal találkoznak ifisták, mely játéknapon a 10. helyen tanyázó Létavértest fogadják. A debreceniek jó formában vannak, jó az esély arra, hogy három ponttal a zsebben térnek haza. 

A Monostorpályi elleni 7–1-es diadalnak köszönhetően az élről várhatja Sáfár Péter alakulata a következő mérkőzést. A cívisvárosiak legközelebb vasárnap lépnek pályára, mégpedig a Létavértes otthonában. Molnár Máté tanítványai a Hajdúsámson vendégeként őriznék meg makulátlan mérlegüket a hét utolsó napján. Lukács Ákos legényeire ismét két mérkőzés vár hétvégén, előbb az Egyekkel, majd a városi rivális Bestrong csapatával mérik össze erejüket. 

A mérkőzések: 

Vármegyei I. osztály U-19 7. forduló 

Hajdúböszörmény–DEAC 

09.23. 13:00      Hajdúböszörményi Városi Sport- és Rendezvényközpont 

DASE–Létavértes 

09.24. 10:00      Sportcampus 

Megyei U-16 B 4. forduló 

Létavértes–DASE 

09.24. 11:00      Létavértesi Sportcentrum 

Megyei U-14 B 4. forduló 

Hajdúsámson–DASE 

09.24. 09:00      Hajdúsámsoni Sporttelep 

Megyei U-13 C 2. forduló 

Nánási Focisuli–DASE 

09.24. 9:50        Hajdúnánási Sportpálya 

Bestrong–DASE 

09.24. 10:40      Hajdúnánási Sportpálya

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában