Röplabda

2024.01.11. 11:39

Kiesett Fodor Antal legénysége a kupából

A debreceniek aranyszettel búcsúztak a sorozattól.

Haon.hu

Ezúttal semmi sem jött össze a debrecenieknek

Forrás: DEAC-archív

A DEAC férfi röplabdacsapata kazincbarcikai kupameccsel indította az évet szerda este. Fodor Antal legénysége jó helyzetből várhatta a negyeddöntős párharc visszavágóját, mivel az első felvonást 3:0-ra nyerte a DESOK-ban decemberben – írta a deac.hu. 

Elsöprő fölény 

– Az első szett elején többször vezettünk, Willian pontjával már 7:10 szerepelt a kijelzőn. A hátralévő időben a Vegyész ledolgozta a hátrányát, ezt a szakaszt Garan zárta le egy remek nyitással (26:24). A második felvonás derekán Jirásek villanásával négyre nőtt ellenfelünk fórja (12:8). A folytatásban ismét főleg a barcikaiak akarata érvényesült, nálunk sok hiba csúszott be, emiatt öt egység lett a különbség a játékrész végére (25:20). A harmadik szakaszt 6:1-es sorozattal indította a vetélytársunk. Nem adtuk fel a harcot, Willian újabb jó megoldásával egyenlítettünk (22:22), ám a lendületünk nem tartott tovább, emiatt jöhetett az aranyszett – szerepelt a klub tudósításában. A mindent eldöntő játszmában főleg nekünk kellett futnunk az eredmény után. 10:10 után 3:0-s szériát produkált a Kazincbarcika, ezzel nagy lépést tett az elődöntő felé. Fodor Antal időkérésekkel próbálta megváltoztatni a mérkőzés menetét, de a várt fordulat nem jött. A szakember a lefújást követően értékelte a látottakat. – Feszült, inkább küzdelmet, mint játékot mutató mérkőzésen vagyunk túl. 

A játékunkat meghatározta, hogy feladónkról közvetlenül a mérkőzés előtt derült ki, hogy sérülése miatt nem tud pályára lépni.

Gratulálunk a továbbjutáshoz a Barcikának – mondta. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában