Vízilabda

2024.05.11. 13:06

Nagy lépést tett a DVSE a bajnoki érem felé

A debreceni pólósok szombaton a Fehérvár ellen diadalmaskodtak.

Tóth Huba Elemér

Somorjai Sebestyén a születésnapján győzelemnek örülhetett

Forrás: DVSE-archív

A DVSE-Master Good vízilabdacsapata szombaton 11 órától a középmezőnyhöz tartozó Fehérvár ellen hazai környezetben ugrott medencébe az OB1/B 24. fordulójában.

A debreceniek már az első negyedben három góllal elhúztak, így a folytatásban már valamelyest nyugodtabban játszhattak. A második etapban ugyan zárkóztak a vendégek, de a félidőben így is 6–4-et mutatott az eredményjelző. A folytatásban a cívisvárosiak növelték az előnyt, így még az is belefért számukra, hogy a dunántúliaknak a hajrá két találatnyival jobban sikerült.

A DVSE csapatából Tőzsér Dávid 4, Kis Ferenc Ágoston és Macsi Patrik 2-2 góllal vette ki a részét a győzelemből, de Stefanidesz Levente, Kardos Márton, valamint Krizsai Ádám is eredményes volt. 

A születésnapos Somorjai Sebestyén ugyan nem zörgette meg a hálót, de nem csak a győzelem miatt örülhet, hanem annak is, hogy az együttese két fordulóval a vége előtt a második helyen áll.

OB1/B, 24. forduló

DVSE-Master Good–Fehérvár 11–9 (4–1, 2–3, 3–1, 2–4)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában