Úszás

2024.06.21. 21:15

A második legjobb idővel döntős Senánszky Petra!

A szombati döntőben szeretne tovább javítani.

Haon.hu

Senánszky Petra optt van az 50 gyors fináléjában

Forrás: MTI/Derencsényi István

Női 50 méter gyorson az uszonyos úszásban többszörös világbajnok és Világjátékok-győztes, de már medencés olimpiai indulónak tekinthető Senánszky Petra - aki májusban a Mare Nostrum versenysorozat monacói állomásán országos csúccsal váltotta meg a repülőjegyét Párizsba - délelőtti idejét (24.96 mp) alaposan megjavítva 24.71 másodperccel, összesítésben másodikként jutott a döntőbe a belgrádi vizes Európa-bajnokságon.
„Nagyon örülök annak, hogy már stabilan tudok huszonöt másodpercen belül úszni, ez a mostani idő pedig ugye az olimpiai szint majdnem, ami szerintem mindenképpen kell majd ahhoz, hogy Párizsban középdöntőt ússzak. Most ki fogom elemezni videón ezt az úszást, mert azért voltak benne hibák, szombaton pedig tovább szeretnék javítani.” - mondta az MTI-nek a DSI Debrecen klasszisa, aki a 4x100 méteres gyorsváltó tagjaként országos csúccsal nyert aranyérmet a szerb fővárosban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában