Labdarúgás

2024.07.07. 10:35

Mi lesz veled, Bódi Ádám?

A DVSC 24 játékosa utazott el Ausztriába, hogy tovább folytassa felkészülését a következő idényre. Az eddigi keretből többen is hiányoznak a listáról, a legtöbb szurkolót bizonyára az foglalkoztatja, hogy merre jár vajon Bódi Ádám.

Tóth Huba Elemér

Vajon hol köt ki Bódi Ádám?

Forrás: NS-archív

Mint arról portálunkon informálódhattak, a DVSC labdarúgócsapata vasárnap az ausztriai edzőtábor felé vette az irányt. Az utazók névsorából azonban több olyan futballista is hiányzik, akik az utóbbi időben még az együttessel készültek. Ez minden bizonnyal a szurkolók felől több kérdést von maga után, minthogy mi lesz például Alekszandrosz Kiziridisz sorsa, vagy hol folytatja Bódi Ádám.

Bódi Ádám, DVSC
Bódi Ádám vajon hol futballozhat a jövőben?
Forrás: Napló-archív

A DVSC sérültjei 

A jobbhátvéd Kusnyir Erik és a csatár Thor Úlfarsson a sérülése után lábadozik. Valószínű, hogy még a 2024/2025-ös szezon első felében is maródiak lesznek, és mivel jelenleg különmunkát végeznek, így ezért nem tarthattak a csapattal.

Alekszandrosz Kiziridisz útja merre tart?

Bár korábban olyan hírek is felröppentek, miszerint a Loki légiósai közül Meldin Dreskovics és Olekszandr Romancsuk iránt is érdeklődnek, azonban a montenegrói és ukrán futballista elutazott a csapattal az edzőtáborba. Azonban Alekszandrosz Kiziridisz nem tartott a többiekkel, így arra is következtethetünk, hogy a játékos más csapat színeiben folytathatja. A támadó középpályás az elmúlt félévét a szlovén NS Mura együttesénél kölcsönben töltötte, összesen pedig 9 bajnoki- és 3 kupameccsen jutott szóhoz, de gólt nem szerzett. 

  • A görög futballista aztán visszatért Debrecenbe, a Cigánd és a Kazincbarcika elleni edzőmeccsen is játszott, de teljesítményével nem biztos, hogy meggyőzte a vezetőket. Egyelőre kérdés tehát, hogy esetleg ismét kölcsönbe kerülhet, avagy végleg más együtteshez igazolhat.

A Loki fiataljairól

A csapattal ugyan elutazott Engedi Márk, Hornyák Csaba, Polozhyi Iván és Kohut Máté, de több olyan fiatal is kimaradt a keretből, aki az elmúlt időszakban még a DVSC első alakulatával készült. Ilyen Batai Tamás és Cibla Flórián is, de az elmúlt időszakban kölcsönben lévő Kócs-Washburn Erik és David Nwachukwu is. Bár a Cigánd elleni tesztmeccsen három újabb akadémista – Lénárt Soma, Patai Dávid, Perpék Szabolcs – is lehetőséget kapott a bizonyításra, de ők sem szálltak fel a buszra. 

  • Így tehát ebből arra gondolhatunk, hogy az említett fiatalok a továbbiakban a kis Lokival folytatják a munkát, avagy kölcsönbe kerülnek.
Bódi Ádám a DVSC-vel kezdte a felkészülést
Forrás: DVSC/Facebook

Hol van Bódi Ádám? 

Mint már arról korábban írtunk, a DVSC lejáró szerződésű játékosainak többségének év közben – a belefoglalt kitételek teljesülésének köszönhetően – automatikusan meghosszabbodott a kontraktusa. Ez a két kivétel a Loki két modern kori legendája, Dzsudzsák Balázs és Bódi Ádám volt, de velük is tárgyalt a klub. Olvashatták, hogy Dzsudzsák Balázs a napokban további egy évre hosszabbított, de Bódi Ádám sorsáról a klub hivatalos honlapján egyelőre még semmi hírt nem olvashattunk.

Bódi Ádám többször is nyilatkozta, hogy továbbra is jól érzi magát a DVSC-ben, ám örülne, ha több játéklehetőséget kapna. Mint arról már írtunk, ha eligazolna, a múltjára való tekintettel szerintünk tiszteletben tartaná az elhatározását a klub. A csupa szív futballista a Lokival kezdte el a 2024/2025-ös szezonra a felkészülést, hisz több fotón is feltűnt

  • Bizonyára minden Loki-szurkoló örülne neki, ha piros-fehér színekben még a következő szezonban is pályára lépne a Nagyerdei Stadionban. Azonban az első két edzőmérkőzésen már nem játszott, és most a csapattal sem utazott el az ausztriai edzőtáborba, ezáltal ő nevét hiányolhatják a legtöbben a listáról.

Szurkolói körökben az utóbbi időben már többször is elhangzott, hogy a klub NB I.-es házi góllövőlistáján 8. és a szereplési örökrangsorban 4. szélső távozhat, és az említett okok miatt a jelek erre is mutatnak. Az, hogy Bódi Ádám útja merre tart, hamarosan kiderül...

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában