Labdarúgás

2024.07.24. 15:04

Mit tippelsz, Megyeri Balázs melyik kávétípust preferálja leginkább?

A kapus egy TikTok-videóban árulta el, mit iszik leginkább. A Debreceni VSC hálóőrére a következő szezonban is fontos szerep hárulhat.

Tóth Huba Elemér

Megyeri Balázs vajon a kávétól még jobban felpörög a meccsekre?

Forrás: DVSC/Facebook

Megyeri Balázst két éve szerződtette a Debreceni VSC, azóta pedig gyakorlatilag kirobbanthatatlan a kapuból. A 34 esztendős hálóőr az előző szezonban is remekül őrizte a debreceni portát, nagyszerű védései többször is fontos pontot vagy pontokat jelentettek az NB I.-ben a piros-fehér együttesnek. Az őszi szezonban többek között az OTP Bank Liga legjobb kapusának is megválasztották, de tavasszal is bizonyította képességeit.

Debreceni VSC, Megyeri Balázs
Megyeri Balázs a Debreceni VSC együttesével gőzerővel készül a bajnoki rajtra
Forrás: Napló-archív

Kik a Debreceni VSC kapusai jelenleg?

A Loki kapus posztra szerződtette június elején szerződtette a 24 éves Pálfi Donátot, továbbá a keret tagja még a szintén fiatal Engedi Márk is, míg Erdélyi Benedek a több játéklehetőség reményében kölcsönbe a BVSC-Zuglóhoz igazolt. Az ifjú tehetségek már az edzőtáborban szóhoz jutottak, de minden jel arra utal, hogy továbbra is Megyeri Balázs lesz a csapat kezdő cerberusa. 

Milyen kávét iszik Megyeri Balázs?

A DVSC a hivatalos TikTok-felületén továbbra is sok érdekes videókat közöl. Az egyik legutóbbi felvételen Megyeri Balázs tűnt fel, aki öt népszerű kávétípus közül játékos módon árulta el, hogy mit preferál leginkább. A játékos dolgát megnehezítette, hogy nem tudta milyen választási lehetőségi lesznek. A cortado kávét ugyan az ötödik helyre sorolta, érezhető, hogy a játékos annál jobban kedveli, csak a listán addigra már az americanot, a cappucinot, valamint az eszpresszót is előrébb helyezte. Kiderült az is, hogy az egyszeres válogatott kapus leginkább a ristrettot szereti, amit aztán gyorsan meg is ivott. A 15-20 milliliternyi ital nem csak mennyiségében tér el nagytestvérétől, az eszpresszótól de alacsonyabb a koffeintartalma, és az íze is édesebb, kevésbé keserű. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában