6:4, 6:4

2024.07.16. 21:08

Hamburgi tenisztorna: Marozsán nem jutott tovább a nyitókörből

A Hajdúszoboszló SE teniszezője két szettben kapott ki a második helyen kiemelt dán Holger Runétól. Marozsán Fábiánnak a tervek szerint egy versenye lesz még a párizsi olimpiáig.

Haon.hu

A párizsi olimpikon Marozsán Fábián a nyitókörben búcsúzott az 1 millió 891 ezer euró (mintegy 740,5 millió forint) összdíjazású hamburgi salakpályás tenisztornán.

Marozsán Fábián
Marozsán Fábián
Forrás: MW-archív

Az MTI beszámolója szerint a világranglistán 45. magyar játékos Holger Rune (17.) ellen lépett pályára a nyolcaddöntőbe jutásért, az első szett 34 perc alatt lett a másodikként rangsorolt dáné. A folytatás valamivel kiegyenlítettebb játékot hozott, ám a második játszmában is Rune bizonyult jobbnak, és egy óra 19 percnyi játék után ő lépett a legjobb 16 közé.

Marozsán egyesben és Fucsovics Mártonnal párosban is szerepel a párizsi olimpián, amely előtt - amint arról múlt csütörtökön az M1 aktuális csatornának elmondta - a tervek szerint Umagban indul még.

Eredmény, 1. forduló (a 16 közé jutásért):
Holger Rune (dán, 2.)-Marozsán Fábián 6:4, 6:4

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában