Futsal

2024.08.20. 15:50

Idén is ott lesz a DEAC a Thelena Kupán

A tolnai viadal mezőnyét ezúttal öt élvonalbeli és egy másodosztályú csapat alkotja. A DEAC a DVTK ellen kezdi majd a szereplést.

Haon.hu

A DEAC női futsalcsapatánál immáron évek óta a nyári felkészülés egyik stabil pontja a Thelena Kupa. Az együttes idén ismét szerepel a tolnai viadalon, amelyet augusztus 25-én (vasárnap) rendeznek meg, számolt be a deac.hu.

Újra részt vesznek a Thelena Kupán a DEAC női futsalosai
Újra részt vesznek a Thelena Kupán a DEAC női futsalosai
Forrás: deac.hu

A mezőnyt ezúttal hat klub alkotja: Quirikó Vivien alakulata a házigazda Tolnával, a Csepellel, az Egerrel, a Veszprémmel és a DVTK-val csap majd össze. A gárdák közül egyedül az NB II.-es veszprémiek nem az élvonalban bizonyíthatnak a 2024/25-ös idényben.

A szervezők már elkészítették a Thelena Kupa programját: a DEAC első ellenfele a DVTK lesz, aztán az Eger, a Veszprém és a Csepel és a Tolna vár a játékosainkra. Az erőviszonyokat figyelembe véve nem lenne meglepetés, ha a tolnaiak elleni összecsapáson dőlne el az első hely sorsa.

A DEAC programja a Thelena Kupán:

  • Augusztus 25., 11.30: DVTK-DEAC
  • Augusztus 25., 12.30: DEAC-Eger
  • Augusztus 25., 14.00: Veszprém-DEAC
  • Augusztus 25., 16.00: DEAC-Csepel
  • Augusztus 25., 17.30: Tolna-DEAC

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában