Küzdősport

2024.08.12. 18:32

A hegyekben edzőtáboroztak a debreceni kick-boxerek

Huszonnyolc ifjú sportoló tett sikeres övvizsgát a bükki felkészülés során. A vizsgát a kick-box szövetség alelnöke felügyelte.

Haon.hu

A debreceni Bázis Kick-box Klub egyhetes edzőtáborozáson vett részt Bükkszentkereszten, a tábor immár a 7. volt a gárda életében. György Zoltán vezetőedző irányításával a 37 kick-boxer napi két edzéssel készült a közelgő kihívásokra. Az óvodás korúaktól a felnőttekig minden korosztály becsülettel végezte a feladatát, s a gyakorlati képzések mellett elméleti oktatásban is részesültek a sportolók. Meghívott vendég is segítette a munkát, Jászka Krisztián, a muaythai-válogatott szövetségi kapitánya tartott foglalkozásokat a hajdúságiaknak. Az edzőtáborban 28 ifjú kick-boxos tett sikeres övvizsgát, amit Katona Attila, a Magyar Kick-boksz Szövetség alelnöke felügyelt.

Bükkszentkereszten edzőtáborozott a debreceni Bázis Kick-box Klub
Bükkszentkereszten edzőtáborozott a debreceni Bázis Kick-box Klub
Forrás: Bázis Kick-box Klub

Az edzések mellett szabadidős programok segítették a csapatépítést, többek között túrázás, kirándulás, csapatjátékok, foci és pingpongozás színesítette az edzőtáborozást.

A Bázis Kick-box Klub tehetségei Mosonmagyaróváron folytatják a felkészülést a közelgő világbajnokságra.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában