Vármegye I.

2024.08.19. 11:12

„Sajnos az első félidőt odaajándékoztuk a hazai csapatnak”

Egy mérkőzést, a Nyíradony–Téglás meccset játszották vasárnap a hajdú-bihari labdarúgó I. osztály 2. fordulójában.

Haon.hu

Egy meccset játszottak a vármegye I.-ben vasárnap

Forrás: illusztráció / MW-archív

Nyíradony VVTK - Téglás VSE 3-1 (2-0)

195 néző. Vezette: Karsai B. (Szentesi D., Nazsa T.).

Nyíradony: Rácz T. - Gyurina J. (Illés G.), Perényi R., Bacskai A. (Gabella J.) Szabó B. (Szórádi Á.) Makkai I., Bara M. (Makkai M.), Németi M., Kiss G. (Szilágyi Z.),Halász Z. (Debreceni R.),Ignáth T. Játekosedző: Halász Zoltán.

Téglás: Csizmád K. - Dufla D., Beszeda M., Szabó G., Sigér S. (Gyönyörű T.), Tóth Cs. (Czifra A.), Bulyáki B. (Dudás I.), Kremniczki F. (Hevesi F.), Lovas R. (Szabó B.), Dobi K., Vad M. Vezetőedző: Babicz Tamás.

Gól: Szabó B., Kiss G., Halász Z., ill. Hevesi F. Jók: mindenki, ill. Hevesi F.

Halász Zoltán: A múlt heti szégyenteljes vereséget szerettük volna feledtetni, ehhez megfelelő hozzáállással kezdtük a mérkőzést, és fölényben jatszva 2 gólos előnyt harcoltunk ki a szünetre. A második játékrészben visszaesett a játékunk; vagy elfáradtunk, vagy a biztos előny tudatában visszább vettünk, de a győzelmünk szerencsére nem forgott veszélyben.

Babicz Tamás: Sajnos az első félidőt odaajándékoztuk a hazai csapatnak, a második félidőben viszont sikerült rendezni a sorokat, már helyzeteket dolgoztunk ki, és egyenrangú ellenfelei voltunk a hazai csapatnak.! Megpróbáljuk a pozitív dolgokat tovább vinni, és ebből tanulni!

A szombati találkozók jegyzőkönyveit és nyilatkozatait itt érhetik el:

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában