Tenisz

2024.09.07. 14:17

Marozsán Fábián sztárként érkezett Hajdúszoboszlóra – fotókkal

A HSE klasszis teniszezője fantasztikus eredményeket ért el az elmúlt másfél évben. Nem csoda, hogy Marozsán Fábián igazi sztárként érkezett a fürdővárosba, ahol rengeteg gyerek és rajongó köszöntötte.

Orosz Krisztofer

– Mindig remek érzés, amikor látom, mennyi embert érdekel a tenisz. Örömmel jövök klubomhoz Hajdúszoboszlóra, Tumbász József is rengeteget segít – mondta Marozsán Fábián a szombat délelőtti nyílt edzésén a fürdővárosban. 

Marozsán Fábiánra (jobb szélen) rengetegen voltak kíváncsiak Hajdúszoboszlón
Marozsán Fábiánra (jobb szélen) rengetegen voltak kíváncsiak Hajdúszoboszlón
Forrás: Tóth Imre

Marozsán Fábián (HSE): Jó visszajelzés, ha sok fiatalt lát az érdeklődők között 

A tenisz világában aligha kell bárkinek is bemutatni a HSE kiválóságát, Marozsán Fábiánt, aki az elmúlt szűk két esztendőben halmozta a sikereket: több top 20-as – ATP ranglista – játékost győzött le különböző tornákon az ifjú zseni. Ennek köszönhetően szerte a világban a szoboszlóiak hírnevét öregbíti, és nem csoda, hogy a szombati edzésére több százan voltak kíváncsiak. A teniszező portálunknak kiemelte, remek érzés látni, mennyi embert érdekel az ő jelenléte. – Az utazások és a versenyek miatt sajnos rég voltam Hajdúszoboszlón, de emlékszem, tavaly is rengetegen jöttek ki a nyílt tréningre. 

Kifejezetten örülök ennek, hiszen lehet, hogy egy-egy baráti társaságnak ez egy jó program, beszélgethetnek egy jót, mellette pedig egy kis teniszt is láthatnak. 

Fantasztikus, hogy vidéken is ennyi embert mozgat meg a tenisz, igyekszem ehhez a lehető legjobban teljesíteni – mondta Marozsán, aki a tréning előtt és azt követően is szinte alig tudott mozdulni, rengetegen kértek aláírást vagy közös képet. 

Marozsán Fábián mellett Fajta Péter is remek karriert futhat be
Marozsán Fábián: fantasztikus, hogy vidéken is ennyi embert mozgat meg a tenisz
Forrás: Tóth Imre

Fajta Péter is követheti Marozsánt 

A HSE dúskál a jobbnál jobb sportolókban, hazánk első számú férfi teniszezője mellett van még – minimum – egy klasszisuk Fajta Péter személyében, akit hasonlóan kitörő lelkesedéssel fogadtak a kilátogatók. A fiatal tehetség portálunknak úgy fogalmazott, mindig nagy örömmel érkezik Hajdúszoboszlóra. – Jó érzés, hogy ennyien kilátogattak, az pedig még inkább örömteli, hogy ilyen sok gyerek van a lelátókon. 

Azért is fontos ez, mert ők is láthatják, hogy sikerülhet nekik is ilyen szinten teniszezni. 

Szeretek Hajdúszoboszlóra jönni, mindig hatalmas tisztelettel fogadnak minket, jó ilyen környezetben lenni – nyilatkozta a sportoló. 

A két kiválóság egy egymás elleni meccsel kezdett, majd a rajongók és a gyerekek is ütögettek a klasszisokkal. Időközben a város képviseletében Bodó Sándor és Czeglédi Gyula is köszöntötte a sportolókat. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában