Szép volt!

1 órája

A DVSC két játékosa is pályára lépett a Belgiumban győzedelmeskedő U21-es válogatottban

Szűcs Tamás és Kocsis Dominik is pályára lépett.

Haon.hu

A Szélesi Zoltán vezette U21-es válogatott Németh András 9. percben szerzett találatával 1-0-ra legyőzte Belgiumot az utolsó Európa-bajnoki selejtezőjén Leuvenben. A debreceniek közül Kocsis Dominik a 66., Szűcs Tamás a 77. percben lépett pályára, mindketten sok energiát fektettek abba, hogy a mieink megőrizzék előnyüket, ami sikerült is. Vajda Botond ezúttal nem játszott – olvasható a DVSC weboldalán.

A DVSC két játékosa, Szűcs Tamás és Kocsis Dominik is pályára lépett
A DVSC két játékosa, Szűcs Tamás és Kocsis Dominik is pályára lépett
Forrás:  Nemzeti Sport-archív

A magyar válogatott 16 ponttal a negyedik helyen zárta a csoportot, a belgák pedig a vereség ellenére megszerezték a pótselejtezőt érő második helyet, ugyanis Skócia 3-2-re kikapott Kazahsztántól.

Belgium-Magyarország 0-1 (0-1)

Magyarország: Hegyi Krisztián – Szabó Alex, Yaakobishvili Antal, Baráth Péter – Vas Gábor, Kosznovszky Márk, Okeke Michael (Szűcs Tamás, 77.), Benczenleitner Barna – Komáromi György (Vitális Milán, 66.), Németh András (Klausz Milán, 94.), Gruber Zsombor (Kocsis Dominik, 66.)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában