Rossz szereplés

2024.07.02. 14:54

Marco Rossi: tüntetésre hívnak a kapitányért a magyar szurkolók

Heves reakciókat váltott ki a magyar szurkolókból annak a lehetősége, hogy a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya esetleg lemond a nem túl sikeres Eb-szereplés után. A rajongók most tüntetést szerveznek az olasz szakember maradásáért.

MW

Csalódottan nyilatkozott a sajtó képviselőinek Marco Rossi szövetségi kapitány, miután eldőlt, hogy a magyar labdarúgó-válogatott nem jut tovább a németországi labdarúgó Európa-bajnokság nyolcaddöntőjébe. A mester stresszesnek értékelte a Eb-n történteket, és nem volt egyértelmű a jövőjét illetően, ugyanis úgy búcsúzott el a csapattól, hogy nem biztos abban, hogy szeptemberben közösen folytatják – írja cikkében az Origo.

20240627__MI_185
Marco Rossi a németországi labdarúgó Európa-bajnokságon részt vevő magyar válogatott sajtótájékoztatóján
Fotó: Mirkó István / Forrás: Magyar Nemzet

Mint írják, a magyar válogatott legközelebb szeptember 7-én, a Nemzetek Ligája negyedik idényének rajtján a németek vendége lesz Düsseldorfban. Az A divízió 3. számú csoportjában e két csapaton kívül még Hollandia és Bosznia-Hercegovina szerepel. A magyar–olasz szövetségi kapitány szavai alapján bizonytalan, hogy ő ül-e ezeken a meccseken a kispadon.

A sejtelmes nyilatkozat után mind a csapat tagjai, mind pedig a szurkolók részéről heves tiltakozások jelentek meg a nyilvánosságban. A Mandiner kiszúrta, hogy a Rossi mellett kiálló drukkerek július 5-ére demonstrációt szerveztek, hogy ezáltal maradásra bírják a szövetségi kapitányt. A Facebookon létrehozott esemény a „Folytassa, mister! – szurkolói demonstráció Marco Rossi mellett” néven kerül megrendezésre péntek délután Budapesten, a Szabadság téri szurkolói zónánál.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában