Bulvár

2024.07.24. 09:43

Cserpes Laura megmutatta titokzatos párját, de vajon ki lehet az?

Az énekesnő nem árul el sokat magánéletéről. Cserpes Laura most mégis megmutatta, hogy ki nyerte el a szívét.

Haon.hu

Cserpes Laura nem is olyan rég még a születésnapját ünnepelte. Pár napja arról is lerántotta a leplet a Debrecenben született énekesnő, hogy mit szeret magában a legjobban, mi az amire igazán büszke. Most a Borson olvasottak szerint egy ideje hallgat a magánéletéről, főleg arról, hogy ki az a szerencsés férfi, aki elnyerte a szívét. Annyit lehet tudni, hogy tavaly decemberben már biztosan egy párt alkottak: akkor az énekesnő egy videoklipben is megmutatta őt, azonban akkor sem láthattuk a férfi arcát.

Cserpes Laura sokat titkolózik a szerelmi életéről
Cserpes Laura sokat titkolózik a szerelmi életéről
Forrás:  MW-archív

Újra láthatjuk Cserpes Laura titokzatos szerelmét

Titokzatos párját ezúttal újra megmutatta. Laura Instagram-oldalán osztotta meg a fotósorozatot, ahol balatoni romantikázásuk örömteli pillanatait láthatjuk. Valószínűleg párja ezúttal civil, és szándékosan döntöttek úgy, hogy nem szeretnék, ha szerepelne a nyilvánosság előtt, ezért arcát továbbra sem láthatjuk. Vajon ez a későbbiekben is így marad? Szerinted kiderül valaha ki a titokzatos romantikus?

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában