Helyi bulvár, celeb

2024.07.02. 15:57

Debrecenben tűnt fel az ismert milliárdos, mutatjuk a videót is!

A belvárosban sétált hétfőn, TikTokján agyondicsérte a várost. Jákob Zoltánnak a virágágyások is tetszettek.

Haon.hu

Debrecen belvárosából jelentkezett be hétfőn Jákob Zoltán. A milliárdos üzletember a TikTokjára posztolt videót arról, ahogy a Kossuth téren szelfizik többedmagával, a Kálvin téren pedig a színes virágágyásokat nézte meg.

Debrecenben járt Jákob Zoltán
Debrecenben járt Jákob Zoltán
Forrás: TikTok

Jákob Zoltán imádja a várost

„Bár nem tudom, hogy itt leszek-e a virágkarneválon augusztusban, de már most virágzik a város” – jegyezte meg utóbbi kapcsán a rövid videóban, amely egy nap alatt 10 ezernél is több kedvelést, valamint 200-on felüli kommentszámot hozott. Jákob Zoltán a kísérőszövegben azt még hozzátette, hogy imádja Debrecent, amit csodálatos városnak tart.

@jakob.zoli Nem csak kéne menni, itt is vagyok! És milyen csodálatos város🥰 Imádom!#szépnapotnektek🥰 #Debrecen#ajándék#selfie ♬ Debrecenbe Kéne Menni - Zene Ovi

Jákob Zoltán és Debrecen egyébként néhány nappal ezelőtt teljesen más fronton is kapcsolódott egymáshoz: a Miss World Hungary június 23-i döntőjében a legszebb 5 lány között végzett a debreceni kötődésű Szivos Dalma Rebeka, a szépségverseny zsűrijét pedig az egykori Nagy Ő vezette. Akit pár hete nem is annyira apró kellemetlenség ért, a Ferrarijából ugyanis egyik percről a másikra kifogyott a benzin egy útszéli, erdős területen.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában