Állatság

2024.09.04. 17:30

Lukács Laci tudni akarja, szereted-e az állatokat – videóval

A Tankcsapda frontembere egy igazán nemes ügy mellé állt. Lukács Laci videóban keresi az év állatvédő általános iskoláját.

Haon.hu

Szereted az állatokat? – tudakolja a Tankcsapda frontembere

Forrás: Napló-archív

A Debreceni Lorántffy Zsuzsanna Általános Iskola szeptember 2-án, hétfőn tette közzé azt a Youtube-videót, amiben Lukács Laci, a Tankcsapda énekese a felelős állattartásra hívja fel a figyelmet.

lukács laci, állatvédő, tankcsapda
Lukács Laci a felelős állattartókat keresi
Forrás: Facebook/Debreceni Lorántffy Zsuzsanna Általános Iskola

Nem ez az első eset, hogy a frontember nyíltan kiáll egy jó ügy érdekében.

Tavaly a gitárját bocsátotta árverése a Duchenne-szindrómás Ádin kezelésére, amikor a hangszerért kapott több mint egy millió forintot a kisfiúnak és családjának adományozta, de arra is volt már példa, hogy a maratoni futómezének eladásából befolyt összegből támogatta a Debreceni Szociális Szolgáltató Központ Fogyatékosokat Ellátó Intézményét.

Szevasztok, Lukács vagyok a Tankcsapdából 

Így köszönt be legújabb figyelemfelhívó akciójának videójában az énekes. – Szereted az állatokat, és szeretnél is tenni értük? – kérdezi a rocksztár, majd részletesen ismerteti a „Ments meg!” elnevezésű pályázat részleteit. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában