lopás

2019.05.21. 12:57

Puszta kézzel feszítették fel egy autó ajtaját Debrecenben

Az ügy gyanúsítottja azt mondta a rendőröknek, hogy készpénzre volt szüksége.

Fotó: Police.hu

A rendőrségre 2019. április 21-én érkezett bejelentés arról, hogy Debrecenben, a Senyei-Oláh István utcában valaki kifeszítette egy személyautó ajtaját, majd betörte a jármű ablakát is. A rendőrök a helyszínre mentek és adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeként látókörükbe került egy 31 éves férfi, akit kapcsolatba lehetett hozni a bűncselekmény elkövetésével – írja a Police.hu.

A hajdúhadházi lakost a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, és lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást vele szemben. A férfi beismerő vallomást tett és elmondta a rendőröknek, hogy készpénzre volt szüksége, ezért kifeszítette az autó ajtaját, aminek az ablaküvege ennek hatására betört. A férfi átkutatta az autót, azonban üres kézzel távozott – közölte a rendőrség.

A Debreceni Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában