Ügyeleti hírek

2024.07.03. 10:44

Utoléréses baleset, szalagkorlátnak és fának ütköző autó adott munkát a tűzoltóknak – fotókkal

A keddi nap mindennek mondható, de eseménytelennek biztosan nem. A hajnali óráktól egészen késő estig kaptak riasztást balesetek miatt a katasztrófavédelem munkatársai.

Haon.hu

Kedden számos baleset helyszínén kellett a vármegyei tűzoltóknak helytállniuk. Már hajnalban riasztották őket, mert egy személyautó és egy kisteherautó ütközött össze Debrecenben, a Balmazújvárosi úton. Az autókban összesen ketten utaztak, ők nem sérültek meg. Ezt követően délután megcsúszott és szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi az M35-ös autópályán. Az autóban ketten utaztak, sérülés ebben az esetben sem volt. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították a járműveket – derült ki a vármegyei katasztrófavédelem közleményéből.

A baleset helyszínére még mentőhelikoptert is riasztottak
Az egyik baleset helyszínére még mentőhelikoptert is riasztottak
Forrás: Tóth Imre

Balesetek egész sorához kaptak riasztást

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, fának ütközött egy személygépkocsi kedden délután Berettyóújfalu közelében, a 4208-as számú úton. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók feszítővágó berendezés segítségével kiemelték az autó sofőrjét, aki egyedül utazott. Az egység a járművet átvizsgálta, majd áramtalanította. A mentőszolgálat a jármű vezetőjét kórházba szállította.

Utoléréses baleset történt tegnap délután Berettyóújfaluban, a Kossuth utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították a járműveket. A mentőszolgálat egy embert kórházba szállított.

Két személygépkocsi ütközött össze tegnap késő este Hajdúböszörményben, az Újvárosi utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A járművekben összesen ketten utaztak, őket a mentőszolgálat kivizsgálásra kórházba szállította.

Öt köbméteres szemetes konténer kapott lángra kedden hajnalban Bocskaikertben, a Pacsirta utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak be.

Lehasadt faágak okoztak bosszúságot

Úttestre dőlt egy fa tegnap kora délután Biharkeresztes közelében, a 4808-as számú úton. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el a fát.

Lehasadt egy tizenöt méteres akácfa ága kedden délután Hosszúpályi és Létavértes között. A létavértesi önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrész segítségével távolították el a fát.

Telefonkábelre szakadt egy faág Hajdúszoboszlón, a Kossuth utcában. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók dugólétrán át láncfűrésszel avatkoztak be.

 

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában