Összefoglaló

2024.08.17. 10:41

Nagy reccsenés a Cívis utcában

Akácfa tört ketté és dőlt járdára pénteken Debrecenben, a tűzoltók láncfűrésszel oldották meg a helyzetet. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Haon.hu

Lehasadt faág veszélyeztette a gyalogosforgalmat Debrecenben, a Pallagi úton péntek reggel. A város hivatásos tűzoltói gépezetes tolólétrán át, motoros láncfűrésszel avatkoztak be, derül ki a hajdú-bihari katasztrófavédelem ügyeleti összefoglalójából.

Hajdú-Bihar több pontján is felzúgtak a katasztrófavédelem láncfűrészei pénteken
Hajdú-Bihar több pontján is felzúgtak a katasztrófavédelem láncfűrészei pénteken 
Forrás: illusztráció / Napló-archív

Kigyulladt egy pizzéria kemencéje mellett tárolt fa, pénteken a debreceni Borz utcában. A helyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak be. A tűzben senki sem sérült meg.

Félhektáros területen száraz fű égett Tiszavasváriban, az Erdő utcában. A tiszavasvári önkormányzati és a hajdúnánási hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és egy vízsugárral oltotta el a lángokat.

Egy nyolcméteres fa egyik ága lehasadt és a gyalogosforgalmat veszélyeztette Hajdúszoboszlón, az Erzsébet utcában. A város hivatásos tűzoltói levágták a faágat.

Egy tizenöt méteres akácfa tört ketté és dőlt járdára a debreceni Cívis utcában. A helyi hivatásos tűzoltók láncfűrésszel avatkozott be.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában