Ügyeleti hírek

2024.08.24. 11:52

Árokba borult autó és szabadtéri tüzek adtak munkát a hajdú-bihari tűzoltóknak

Haon.hu

Több riasztás is érkezett a tűzoltókhoz

Forrás: Napló-archív

Egy autó lesodródott és árokba hajtott, majd a tetejére borult Kaba közelében. A püspökladányi hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járművet és kerekeire állították azt – számolt be róla ügyeleti összefoglalójában a katasztrófavédelem.

Két autó ütközött össze késő délután Debrecen és Hosszúpályi között. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. A mentőszolgálat két embert kórházba szállított a helyszínről.

Péntek reggel izzani kezdett hét köbméternyi köszörűiszap egy telephelyen Debrecenben, a Szikgát úton. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a füstölést két vízsugárral szüntették meg.

Ismét tombolnak a szabadtéri tüzek

Trágyakupac füstölt és égett az M3-as autópálya mellett Hajdúböszörmény-Pród környékén. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Egyek külterületén a vasúti töltés mellett égett a száraz avar ötszáz négyzetméteren. Az egyeki önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Lekaszált fű égett százötven négyzetméteren Görbeházán, a Böszörményi utcában. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.  

Kétezer négyzetméteren égett a gaz és felhalmozott hulladék, pénteken, Tiszavasváriban, az Erdő utcában. A város önkormányzati tűzoltói fékezték meg a tüzet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában