Ügyeleti hírek

2024.09.06. 12:17

Egymást érték a balesetek csütörtökön Hajdú-Biharban

Közúti balesetek, kidőlt fák, tűzesetek. Mozgalmas napot tudhatnak maguk mögött a vármegyei tűzoltók és társszerveik.

Haon.hu

Egy személyautó és egy kisteherautó ütközött össze csütörtök este Hortobágy közelében – közölte portálunkkal a vármegyei katasztrófavédelem. Mint írják, a hajdúszoboszlói hivatásos és a balmazújvárosi önkormányzati tűzoltókat riasztották. A kisteherautó az ütközés után ki is gyulladt, mellette az avar is égett ezer négyzetméteren. A tűzoltók a személyautó roncsai alá szorult sofőrt kiemelték és átadták a mentőszolgálat munkatársainak, rajta már nem lehetett segíteni, a helyszínen élettét vesztette. A kisteherautóban ketten ültek, őket a mentőszolgálat kórházba szállította.

Egymást érték a balesetek és a riasztások csütörtökön Hajdú-Biharban
Egymást érték a balesetek és a riasztások csütörtökön Hajdú-Biharban
Forrás: Tóth Imre

Este egy furgon és egy kombájn ütközött össze Báránd közelében. A püspökladányi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. 

Egy személyautó motortere gyulladt ki Hajdúböszörmény közelében. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Debrecen közelében összeütközött két autó, emiatt hívták a debreceni hivatásos tűzoltókat. Az egység átvizsgálta a járműveket és az egyik autót áramtalanította.

Egymást érték a riasztások

Három autóra is rádőlt egy fa a debreceni Dorkász tanyánál, egy parkolóban. A város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik eltávolították a fát. Az eset során senki sem sérült meg.

Egy nagyméretű fa az útra dőlt Debrecenben, a Bayk András kertben, a közúti közlekedést veszélyeztette. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel vágták ki a fát.

Fa dőlt az útra a Fancsikai tavaknál, el zárta az utat a kidőlt fa. A tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el a kidőlt fát.

Görbeházán, a Szabadság utcában egy nyolc méteres fa egyik ága lehasadt. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel vágták le az ágat.

Tűzeseteknél is szükség volt a tűzoltók beavatkozására

Egy családi ház egyik szobájában berendezési tárgyak égtek Hosszúpályiban, a Nyár utcában. A létavértesi önkormányzati és a debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Ötezer négyzetméteren égett egy gazos terület Derecskén, az Arany János utcában. A berettyóújfalui hivatásos és a konyári önkéntes tűzoltók három vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Egy kisméretű bála füstölt a debreceni Biczó István kertben. A város hivatásos tűzoltóit riasztották. Az egység egy vízsugárral oltotta el a lángokat.

Biharkeresztes, külterületén fél hektáros területen égett a kukoricatarló. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Egy társasház hulladékgyűjtője gyulladt ki Debrecenben, a Böszörményi úton. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral oltották el a tüzet.

A gaz és az avar égett Létavértesen, a Konyári úton. A létavértesi önkormányzati tűzoltók vonultak, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Fenyőfa gally égett Hajdúhadházon, a Nap utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Avar égett Nyírmihálydiban, a Temető utcában. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában