Lopás

2024.09.10. 08:04

Nem sokáig örülhetett a zsákmánynak a püspökladányi tolvaj

Szerencsére a rendőrök hamar megtalálták az eltulajdonított járművet. A férfi az egyik ismerősétől tudta meg, hogy a sértettnek van egy elektromos rollere.

Haon.hu

A vádirat szerint az elkövető 2024. június 5-én, reggel, a sértett püspökladányi otthonához ment. Kinyitotta a kertkaput, és az udvaron megtalálta a férfi 200 ezer forint értékű elektromos rollerét, amit ellopott úgy, hogy kitolta a kapun és hazavitte, hogy később eladja – olvasható a Hajdú-Bihar Vármegyei Főügyészség szeptember 10-én küldött közleményében. 

A férfi azért lopta el az elektromos rollert, hogy később eladja
A férfi azért lopta el az elektromos rollert, hogy később eladja
Forrás: Illusztráció / MW-archív

Mint írták, a püspökladányi rendőrök az ellopott járművet két napon belül megtalálták és visszaadták a tulajdonosának, így a bűncselekménnyel okozott kár teljes egészében megtérült.

A Püspökladányi Járási Ügyészség a tettét beismerő férfit kisebb értékre elkövetett lopás vétségével vádolja. A büntetővégzés meghozatalára irányuló vádiratában indítványozta, hogy a Püspökladányi Járásbíróság az ügyiratok alapján a férfival szemben felfüggesztett fogházbüntetést szabjon ki.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában