Ügyeleti hírek

2024.09.02. 08:26

Tomboltak a tüzek vasárnap Hajdú-Biharban, egy garázs tetőszerkezete is lángokban állt

Ismét számos helyzetben kellett helytállniuk a vármegyei tűzoltóknak.

Haon.hu

Vasárnap kora reggel egy tizenöt négyzetméteres garázs tetőszerkezete égett teljes terjedelmében Létavértesen, a Széchenyi utcában. A létavértesi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Tomboltak a lángok vasárnap Hajdú-Biharban, számos helyszínen kellett beavatkozniuk a vármegyei tűzoltóknak
Tomboltak a lángok vasárnap Hajdú-Biharban, számos helyszínen kellett beavatkozniuk a vármegyei tűzoltóknak
Forrás:  Illusztráció / MW-archív

Sárrétudvariban, a Feszty utcában egy autó lesodródott az útról, a püspökladányi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet.

Szabadtéri tűz volt vasárnap Hajdú-Bihar vármegye több pontján. Zsáka külterületére kora délután és este is riasztották a berettyóújfalui hivatásos tűzoltókat, mert több ezer négyzetméteren égett a száraz gaz, Furta közelében pedig egy fél hektáros területen kellett megfékezni a lángokat. Tiszavasváriban, a Keskeny utcában ötezer négyzetméteren égett az avar, melyet a város tűzoltói mellett a hajdúnánási egység oltott el.

Egy tizenöt méteres fa egyik nagy ága lehasadt Berettyóújfalu közelében. A város hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel vágták le az ágat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában