A nap legfontosabb anyagai

2024.07.02. 20:24

Életveszélyes sérültje is van a kedd délutáni baleseteknek

Rövid idő alatt három közlekedési baleset is történt Hajdú-Biharban, fontos változást jelentettek be a debreceni hulladékgyűjtésről, de a Debreceni Egyetem mérfőldkőnek számító óriásberuházását is átadták kedden. Hírösszefoglaló a vármegyéből.

Haon.hu

Fának csapódott egy autó Berettyóújfalunál, a balesetben egy ember életveszélyesen megsérült

Forrás: Tóth Imre

  • Visszalépett a labdarúgó vármegye I.-től a Nagyrábé csapata, ebből a cikkből kiderül, hogy pontosan miért tettek így Tiszai Károlyék.
  • Szívmelengető történet került ki a Facebookra: nagyon kellemetlen helyzetben kapott önzetlen segítséget egy férfi az egyik debreceni boltban.
  • A DEAC vívója, Battai Sugár nem indulhat egyéniben a párizsi olimpián. A debreceni klasszis portálunknak nyilatkozott a döntésről.
  • Fontos változás jön a debreceni hulladékgyűjtésben, részleteket itt olvashatnak.
  • Diplomaosztót tartott a Debreceni Egyetem Egészségtudományi Kara, az ünnepségen Müller Cecília országos tisztifőorvos is oklevelet vehetett át.
  • Délután több baleset is történt: előbb az M35-ös autópálya egyik Debrecen melletti lehajtóján csúszott szalagkorlátnak egy autó, majd Berettyóújfalunál hajtott fának egy kocsi, kicsivel később pedig már Berettyóújfalu belterületére vonultak ráfutásos balesethez a tűzoltók. A baleseteknek életveszélyes sérültje is van.
  • Átadták a Debreceni Egyetem Pilot Kutatólaboratóriumát, amely az egész világnak reményt adhat a betegségek elleni harcban. Hogy miért, arról részletesen is beszámoltak a délutáni sajtótájékoztatón.

Ajánljuk még:

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában