Közlekedés

2024.08.19. 14:09

Nem csoda, hogy káromkodott a sofőr, amikor ez várta az újfalui Tescónál

Terepjáró csapdázott be egy kisautót hétfő délelőtt. Utóbbi sofőrjének érthetően nem tetszett a parkolás, videóban adott hangot a véleményének.

Haon.hu

Első, második és sokadik ránézésre is teljesen érthetetlen parkolást fotózott és videózott egy autós a berettyóújfalui Tesco-parkolóban, a felvételeket a Berettyóújfaluban Hallottam nevű Facebook-csoportban osztotta meg hétfőn. Pár óra alatt csaknem 100 reakciót kapott a manőver, de a képeket elnézve ebben semmi meglepő nincs. Egy méretes terepjárót ugyanis pont úgy rakott be a posztoló mellé a sofőrje, hogy lényegében teljesen ellehetetlenítette a kitolatást, az egészben pedig az a pláne, hogy a parkoló minimum fele teljesen üres volt, lett volna másik hely bőven.

Megdöbbentő parkolás Berettyóújfaluban: ezt talán még centizgetve se lehet megoldani
Megdöbbentő parkolás Berettyóújfaluban: ezt talán még centizgetve se lehet megoldani
Forrás: Facebook / Berettyóújfaluban Hallottam

Drága terepjárós kis barátom! Ebbe a k***tt nagy parkolóban biztos nem volt hely, csak így tudtál megállni, gondolom én. Ugye?

– tette fel a kérdést beletörédőtt hangon a csapdába került autó sofőrje.

A kommentelők többségének sem tetszett a helyzet, a hozzászólások nagy része a miért ül autóba, aki nem tud parkolni vonalon és annak tágabb értelmezési tartományában mozog. „Számtalan ilyen nagy bunkó van. Jogosultság nélkül beállnak akár a mozgáskorlátozottak parkolóhelyeire is. Ezek az öntörvényű, nekik mindent lehet, táborába tartozók. A közúti közlekedésbe meg Isten mentsen meg tőlük” – foglalta össze egyikük.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában