<3

2024.08.22. 09:58

Nagy jófejség egy debreceni REpont automatánál, óriási piros pont a láthatósági mellényes srácnak

Nagylelkű gesztussal dobta fel a mögötte álló napját, aki erre Facebook-posztban mondott köszönetet az ismeretlennek.

Haon.hu

Az italcsomagolások visszaváltása örök téma a különböző Facebook-csoportokban, hiszen a betétdíjas palackok, üvegek és fémdobozok beváltását szolgáló REpont automaták rendszerében lehetnek még fennakadások, így a gyűjtőpontokon sem feltétlenül mindig idilli a közhangulat, sőt a csomagolásokat már az interneten is hirdetik nyomott áron. Éppen ezért jó olyan sztorikkal találkozni, amelyeknek a centruma nem a frusztráció, hanem mondjuk az általános emberi jófejség, ahogy azt ebben a debreceni példában is látni fogjuk.

repont automata
Szép dolgot tett egy fiatalember az egyik debreceni REpont-automatánál, a Facebookon hálálkodnak neki
Forrás: illusztráció / MW-archív

Az egyik nagy helyi csoport tagja azt írta, hogy szerdán az Auchan-visszaváltónál állt előttük egy fiatalember, aki fehér pólót és láthatósági mellényt viselt.

Amikor a férfi látta, hogy a második visszaváltó is megtelt, odaadta az összegyűjtött palackjait a posztolónak, mivel kifutott volna az ebédidejéből.

„Vannak még nagyon rendes emberek. Remélem látja az illető ezt a posztot (innen is köszönjük), jó példát lehet róla venni” – zárta a bejegyzést a szerző.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában