A nap legfontosabb anyagai

2024.09.03. 22:11

Újabb hatalmas beruházás létesül Debrecenben

Hatalmas beruházás a BMW-nél, áremelkedés az albérleteknél, valamint egy bemutatkozó edző. Hírösszefoglaló Hajdú-Biharból.

Haon.hu
  • Ünnepélyes sajtóeseményt szerveztek a BMW Group Gyár Debrecen Kommunikációs Központjában a gyár területén épülő, 50 hektárnyi napelempark alapkőletétele alkalmából szeptember 3-án, kedden délután. 
  • Képletet lehetne írni arra, hogy augusztusban hogyan ugrik meg az albérletek ára. A ponthatárok kihirdetése után rendeltetésszerűen százával rohanják meg a leendő egyetemisták az ingatlanpiacot, hogy megnézzék, mire elég a Campus Fesztiválon elégetett zsebpénz maradéka. Ilyenkor szembesülhetnek a végzősök azzal, hogy nem az érettségi, de nem is a felvételi volt az igazán nagy falat: a valódi kihívás az, hogy lesz kifizetve az albérlet Debrecenben.
  • Rengeteg területen próbálta ki magát, világbajnok lett, mégis küzd az álmáért a Debrecenben élő fiatal nő. Tar Csenge főállás és egyetem mellett készül megvalósítani legfőbb célját, légimentő helikopter pilóta szeretne lenni. A Hajdúszoboszlói Repülőtéren mesélt nekünk vágyairól, közben elvitt minket egy kör sétarepülésre a naplementében.
  • Dráma és öröm egyszerre: kórházban fekvő, beteg gyermekeken segít a debreceni fiatal lány, akinek célja egy kis játékkal, nevetéssel és tanulással kiszakítani a fiatalokat a fehér falak szürkeségéből. Ráadásul nincs egyedül: több egyetemista társaságában teszi mindezt, ők mindannyian az Amigos a gyerekekért Alapítvány Debrecenben tanuló tagjai.
  • Sajtótájékoztatót tartott a Loki. Makray Balázs cégvezető és az új vezetőedző, Máté Csaba megfogalmazta, mit várhatunk a jövőben debreceni csapattól.
  • Kiss Zoltán tavaly még úgy fogalmazott, nem is hiányzik számára a futballközeg. Azonban a „robbant az átigazolási bomba”, hiszen az ötszörös bajnok a jövőben a HSE-t egyéni képzőként segíti majd a futballistákat.
  • A Sepsi OSK-nál nem közölték, miért kell távoznia. Varga Kevin vajon visszatér ismét Debrecenbe, avagy újabb vizekre evez?

Ajánljuk még:

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában