Debreceni VSC

2023.07.31. 14:03

A Tranzit-csoport marad a DVSC főtámogatója

A debreceni cégcsoport elkötelezett segítője a cívisvárosi sportéletnek.

Bakos Attila

Makray Balázs (balra), Papp László (középen) és Szabó Miklós közösen dolgoznak a Lokiért | Forrás: Molnár Péter

A Debreceni VSC labdarúgócsapata izgalmas napokat él át, hiszen a múlt héten az idény első tétmérkőzésén nyert az Alashkert otthonában, az EKL-selejtező odavágóján. Hétfő este pedig megkezdi a Loki a szereplését az OTP Bank Ligában is, a Mezőkövesd látogat este 20 órától a Nagyerdei Stadionba

A csapat tehát már ezer fokon ég, de a háttérben is folyamatosan zajlik a munka, a klub vezetősége ennek kapcsán hirdetett meg sajtótájékoztatót hétfő kora délutánra. A 2020-as kiesést követően a Tranzit-csoport lett a DVSC futballistáinak egyik legfőbb támogatója.

Az akkor 3 évre kötött szerződés lejárt, azonban a felek a hosszabbítás mellett döntöttek, így továbbra is a már elmúlt időszakban megszokott logót láthatjuk majd a Loki mezein.

Új célok

Az eseményen elsőként Papp László, Debrecen polgármestere szólt a sajtó képviselőihez. – Az elmúlt szezont eredményesen zárta a Loki, nagyon büszkék vagyunk a csapatra. Nyugodtan mondhatjuk, hogy a tavasz bajnoka lett a Loki, de mivel két részből áll a szezon, ezért meg kellett elégedjünk a bronzéremmel. A most rajtoló idényben is komoly célokat tűzhetünk magunk elé, örömteli, hogy győzelemmel kezdett a csapat a konferencia ligában – fogalmazott.

A városvezető kiemelte, hogy amikor magas célokért küzd egy gárda, olyankor szükség van arra, hogy stabil anyagi háttere legyen az együttesnek. Ezért kifejezetten fontos, hogy akik eddig a csapat mögött álltak, továbbra is támogassák azt.

– A Tranzit-csoporttal kötött korábbi szerződését a DVSC újabb egy évvel meghosszabbítja. Nagyon örvendetes, hogy a lokális sportot ilyen szinten támogató család van Debrecenben. Köszönjük a város nevében is, hogy a csapataink mögött állnak

– mondta.

Az ok: Debrecen

A Tranzit-csoport alapítója, Szabó Miklós kihangsúlyozta, hogy cégcsoportjuk több mint 30 éve támogatja a város sportéletét. – Ennek a legfőbb oka maga Debrecen, a másik pedig, hogy népszerűsítsük az egészséges életmódot. Mi napi fogyasztási cikkeket, baromfi termékeket állítunk elé, természetesen bízunk benne, hogy üzleti szempontból is előnyös az együttműködést kötünk – fogalmazott.

A szakember nagyon reméli, hogy más Debrecenhez kötődő cégeknek példát mutatnak ezzel és meghozzák a kedvet ahhoz, hogy ők is támogassák a város sportját.

Elmondta, a Tranzit-csoport minden éven jelentős összeget különít el a különböző támogatásokra, kiemelten fontos, hogy a rászoruló gyermekeknek és egészségügyi intézményeknek is segítsenek. Hozzátette, ez nem fog változni a jövőben sem. 

Teljes szívből

Végül Makray Balázs a DVSC Futball Zrt. cégvezetője mondta el gondolatait. – A mellettem lévő két úriember a DVSC két legnagyobb támogatója, és nemcsak kötelességből, hanem teljes szívből teszik ezt.

A Tranzit-csoport olyan debreceni cégként áll a Loki mellett, amely folyamatosan fejlődik és szeretnénk, ha a példájukat követve a DVSC is ezt az utat járná be.

Szabó Miklós akkor is ott volt a támogatók között, amikor több mint 20 éve a csapatot meg kellett menteni – emlékeztetett a szakember.

– Debreceni cég áll Debrecen futballcsapata mellett, ez szerintem kölcsönös érdek. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy jövőre újra bejelenthessük ezt az együttműködést. A korábbihoz képest még kiemeltebb támogatói pozícióba került a Tranzit-csoport. Azért fogunk dolgozni, hogy jó hírét vigyük a városnak és a cégcsoportnak is – zárta gondolatait Makray Balázs. 

Az esemény záróakkordjaként Papp László, Szabó Miklós és Makray Balázs a szerződés ünnepélyes aláírásával tették teljesen hivatalossá az együttműködést, illetve együtt mutatták be a DVSC hivatalos 2023-2024-es hazai mezét is. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában