Labdarúgás

2024.06.06. 14:59

Két DVSC-játékos ismét pályára léphet a válogatottban

Hornyák Csaba és Engedi Márk is az U18-as válogatottal készül. A futballisták Miskolcon lépnek pályára csütörtökön és szombaton.

Haon.hu

Hornyák Csaba ismét megmutathatja tudását az U18-as nemzeti csapatban

Forrás: NS-archív

Férfi U18-as válogatottunk csütörtökön 18 órakor és szombaton 14 órakor a miskolci DVTK-stadionban játszik felkészülési mérkőzést a svédekkel. A nemzeti csapatba meghívót kapott a DVSC két tehetsége, Engedi Márk kapus és a már az NB I.-ben is bemutatkozott Hornyák Csaba, olvasható a debreceni klub honlapján.

A DVSC két futballistája, Engedi Márk és Hornyák Csaba már az Eb-selejtezőre készülhet
Forrás: DVSC

Tesztmeccsek után Eb-selejtező lesz

A 2006-os születésű játékosokból álló U18-as válogatott novemberben – már U19-es válogatottként – Európa-bajnoki selejtező tornán lép pályára Andorrában, ellenfelei a házigazdák mellett a németek és a ciprusiak lesznek. 

A svédek elleni két miskolci mérkőzés már az őszi tétmérkőzésekre való felkészülést szolgálja, ennek fényében Babó Levente szövetségi edző elsősorban azokra a játékosokra számít, akik az előző hónapokban meghatározó tagjai voltak a válogatottnak. A mérkőzésekre való belépés mindkét nap ingyenes.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában