Labdarúgás

2024.07.19. 14:03

DEAC: A labdarúgók bronzéremmel zártak, szombaton újabb meccs vár rájuk

A cívisvárosiak örülnek az éremszerzésnek. A DEAC szombaton már edzőmeccset játszik

Haon.hu

A DEAC szép sikert ért el

Forrás: DEAC-archív

A harmadik helyet szerezte meg az idei kontinentális játékokon a DEAC futballistáira épülő Debreceni Egyetem. A cívisvárosiak a bronzéremért zajló találkozón gól nélküli döntetlent játszottak a Karlsruhei Műszaki Intézettel, a 11-es rúgásokat pedig 5–3-ra megnyerték a Dóczy utcai Sportcampuson – írta a deac.hu. 

– Nem szerettük volna a 11-esekig elhúzni a meccset, de nyilván a lábak már nem úgy mozogtak, mint az első napon – nyilatkozta Urbin Péter vezetőedző. – Örülünk, hogy győzelemmel és éremmel zártuk a tornát. Büszkék lehetnek magukra a srácok, és szerintem elégedettek velünk az egyetemen is. Ami a tapasztalatainkat illeti: nagyrészt domináltunk a mérkőzéseken, úgyhogy a helyzetkihasználást, a pontrúgásokat gyakorolni tudtuk. Olykor az eredményt kellett tartanunk, ezért bízom benne, hogy a játékok pozitív hatással lesznek a srácokra a bajnokságban. Most még egy kicsit fáradtak, illetve nyalogatják a sebeiket, de azt gondolom, hogy pár nap alatt túl lesznek rajta, és akkor teljes gőzzel a a hamarosan rajtoló pontvadászat felé tudunk fordulni – mondta a tréner. 

A fekete-fehérek szombaton már ismét meccset játszanak a DEAC-pályán, a felkészülés részeként 10 órakor a Szatmárnémeti lesz az ellenfél.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában