Labdarúgás

2024.07.20. 15:02

DEAC: Debreceni győzelem a Szatmárnémeti ellen

Urbin Péter együttese jó teljesítményt nyújtott. A DEAC egy góllal bizonyult jobbnak a szombati meccsen.

Haon.hu

A debreceniek jó játékkal győztek

Forrás: DEAC-archív

A CSM Satu Mare (Szatmárnémeti) ellen játszott felkészülési mérkőzést a DEAC szombat délelőtt a Dóczy utcai Sportcampuson. A hajdúságiak szerdán még bronzmérkőzésen szerepeltek az Európai Egyetemi Játékokon, amelyet tizenegyesekkel meg is nyertek. Három nappal később pedig edzőmeccs várt a fiúkra, szintén a DEAC-pályán – írta a deac.hu. 

A hazaiak kezdeményezőbben kezdtek, és Mikó Vince a 22. percben bevette a vendégek kapuját. Mint később kiderült, a fiatal játékos találata állította be a végeredményt. A fekete-fehérek a 61. és a 75. percben is többet változtattak, azaz sok játékos kapott lehetőséget ezúttal is. A mai volt az utolsó gyakorló meccs, a jövő héten már indul a bajnokság, vasárnap 17 órától a Sényőt fogadjuk az NB III Északkeleti csoportjában. 

Pozitívan látta Urbin Péter 

– Vegyes érzéseim voltak a meccs előtt, mert több labdarúgónk kisebb sérülést szenvedett az egyetemi játékokon, emiatt nem tudtunk a legerősebb csapatunkkal kiállni. Ezért a találkozót során lehetőséget tudtunk adni a fiataloknak, akik ezzel maximálisan élni tudtak, és jó teljesítményt nyújtottak. 

Összességében pozitív a mai nap képe, akiknek voltak problémáik, azok tudtak pihenni, az ifjabbak pedig bizonyították, hogy helyük van a keretben. 

A csapatjátékunkon még van mit csiszolni, de a körülményeket figyelembe véve biztató teljesítményt láttam a srácoktól – értékelt Urbin Péter vezetőedző. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában