Kézilabda

2024.07.23. 10:25

Sportszergyártót váltott a DVSC Schaeffler

A klub kétéves támogatói szerződést kötött a Kappa sportfelszereléseit forgalmazó Team UP Kft.-vel. Az is kiderült, hogy a DVSC új, 2024/2025-ös szezonban viselt mezét mikor láthatjuk először.

Haon.hu

A DVSC Schaeffler játékosai már az új sportszergyártó ruháiban díszelegnek

Forrás: DVSC Kézilabda

Új korszak kezdődik a DVSC Schaeffler életében, legalábbis, ami a hivatalos sportszergyártó partnert illeti, olvasható a klub honlapján. A közleményből kiderült, hogy játékosok és a stábtagok két éven keresztül a Kappa termékeit viselik majd. A csapatmez és nadrág mellett az utazószetteket, pólókat, melegítőket, pulóvereket, kabátokat, sporttáskákat is az olasz cég sportfelszereléseit forgalmazó Team Up Kft. biztosítja majd.

Más világsztárok is ezt hordják

Olyan sportoló klasszisok versenyeztek Kappában, mint a többszörös olimpiai bajnok és korábbi világcsúcstartó sprinter, Carl Lewis, vagy a másik atlétaóriás, a 400 méteres gátfutás olimpiai bajnoka és világcsúcstartója, Edwin Moses. Jelenleg a Kappa a hivatalos öltöztetője többek között az olasz élvonalbeli labdarúgó bajnokságban szereplő Fiorentina, Bari, Genova és Brescia csapatának, az Alpine Forma 1-es csapatnak, valamint Olaszország és az Egyesült Államok síválogatottjának is. 

Egy hónap múlva láthatjuk az új Loki-mezeket

A kézilabdacsapat hivatalos mezét a szezonnyitó sajtótájékoztatón, augusztus 23-án mutatják be.

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában