DVSC

2024.07.15. 10:59

Lépésről lépésre kell fejlődniük

Szrdjan Blagojevics biztos abban, hogy ettől sokkal jobban is tud teljesíteni a DVSC.

Haon.hu

Szerdjan Blagojevics

Forrás: DVSC

Javában zajlik a DVSC ausztriai edzőtábora, a csapat pedig már két felkészülési mérkőzést is játszott. A Slovan Liberec és a Rapid Wien elleni találkozó után Szrdjan Blagojevics vezetőedző nyilatkozott a klub honlapjának.
– Nagyon hasznos mérkőzés volt számunkra, mint ahogyan az első edzőmeccs is a táborban. A felkészülést harmad- és másodosztályú csapatok ellen kezdtük, így most már szükségünk volt a nagyobb nyomásra. Az első találkozón nem tudtunk jól reagálni, sokat szenvedtünk a Liberec ellen. A Rapid ellen azt kértem a játékosoktól, hogy próbáljanak meg ezen javítani, ami sikerült is, de még mindig nem a saját kvalitásunk szintjén játszottunk. Biztos vagyok abban, hogy ettől sokkal jobban is tudunk teljesíteni. Ugyanakkor fejlődtünk és dicséret illeti a futballistákat a találkozón mutatott teljesítményért – fogalmazott Szrdjan Blagojevics. – Nehézségekkel néztünk szembe az átigazolási piacon, és néhány játékosunk sérülése miatt is. Zajlik a munka, s közben próbálunk a csapatunkba illő labdarúgókat találni és igazolni. Ennek a folyamatnak valahol a közepén tartunk. Azonban a futballistáinkban megvan a kellő ambíció és tisztában vannak vele, hogy mi az, amin már túl vagyunk és mi vár még ránk. Biztos vagyok abban, hogy lépésről lépésre fejlődni fogunk és készen állunk majd a bajnokság kezdetére – zárta szavait a Loki mestere.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában