DVSC

2024.08.15. 15:05

Jelentős szponzori megállapodást kötött a DVSC!

Gazdaságilag is erősödik a klub. Egy többéves együttműködés folytatódik a Debreceni VSC és a támogató között.

Molnár Szilárd

Újabb jelentős szponzori megállapodás a Debreceni VSC életében

Forrás: Kiss Annamarie

Sűrű napokat élnek a Debreceni VSC együttesénél: egyrészt nyakunkon a szombati, Diósgyőr elleni első hazai bajnoki, másrészt kedden a Match Day Festival kapcsán egy példamértékű kezdeményezésről számolhattunk be. Ennek lényege, hogy mostantól a szombatra és vasárnapra eső hazai mérkőzésekre ingyenes buszokat indít a DVSC a nem a cívisvárosban élő szurkolók részére a kijutást, majd a hazajutást megkönnyítendő. A Nagyerdei Víztorony is csatlakozott a kezdeményezéshez ugyancsak ingyenes programok szervezésével annak érdekében, hogy a drukkerek minél jobban ráhangolódhassanak az összecsapásra.

Debreceni VSC, Loki, DVSC, Debrecen, Tranzit-csoport, Papp László, Makray Balázs, Szabó Miklós, szerződés, mezszponzor, szponzor
Fontos megállapodás a Debreceni VSC életében: balról Makray Balázs, Papp László és Szabó Miklós.
Forrás:  Kiss Annamarie

Debreceni VSC: gazdasági és sportszakmai előrelépés

Most pedig itt az újabb hír: gazdasági vonalon is igyekszik előrébb lépni, még jobban megerősödni a Debreceni VSC, ennek eredményeképp ismét meghosszabbította a mezszponzori szerződését a klub és a város egyik meghatározó cégcsoportja, a Tranzit-csoport. A megállapodásról sajtótájékoztatón számoltak be a felek a Nagyerdei Stadionban csütörtökön.
Köszöntőjében Papp László polgármester felidézte, hogy Szabó Miklós cégcsoportja már régóta patronálja a város sportját, így a DVSC csapatát is. – Mindig izgalmas időszak amikor elkezdi a Loki a felkészülést. A klub az egyik legfontosabb tényező a város életében, eredményessége befolyásolja az itt élők hangulatát – hangsúlyozta. – Az elmúlt évek nem voltak könnyűek, de nagy öröm, hogy mostanra stabil támogatói, partneri köre alakult ki a klubnak. A Tranzit-csoport hosszú ideje a DVSC szponzora, a 2020-as kiesést követő krízishelyzetben a futballistáinak egyik legfőbb támogatója lett. Az első körben 3 évre szóló mezszponzori szerződést tavaly már egyszer megújítottuk, most pedig újabb hosszabbításról számolhatunk be.

Az elmúlt időszakban egy folyamatos építkezés jellemzi a klubot, a nyáron végrehajtott igazolások reményeim szerint komoly erősítést jelent a csapat számára.

Bízom benne, idén harcban leszünk a dobogóért, hiszen a fejlődés a bajnoki helyezésben is tetten érhető kell legyen. Köszönöm Szabó Miklósnak és a cégcsoportnak, hogy továbbra is a csapat mellett áll – fogalmazott a polgármester.

Hosszútávon elkötelezettek Debrecen és a DVSC mellett

A Tranzit-csoport több mint 30 éve támogatja a város sportéletét. A cégcsoport alapítója, Szabó Miklós úgy fogalmazott, nincs a Loki város nélkül, és nincs a város Loki nélkül. – A sporton belül a foci mellett a kézilabdát is támogatjuk. Személy szerint 1968-ban voltam először meccsen, a Mezőkovácsháza ellen voltam labdaszedő, 2–0-ra győztünk – idézte fel. – Egy szponzor azt is nézi, számára miért előnyös, ha támogat egy klubot. Az egyik a nemzetközi szereplés, és a saját nevelésű fiatalok szerepeltetése. Van egy szép akadémiánk, ahonnan a jövőben remélhetőleg minél többen beépülnek majd a csapatba. Ez a klub gazdasági helyzete szempontjából is előnyös lenne.

Hosszútávon elkötelezettek vagyunk Debrecen támogatása mellett, nem csak a sport területén.

Én is bízom benne, hogy javulnak az eredmények, kijutunk a nemzetközi porondra, és a nézőszám is növekedni fog – mondta el Szabó Miklós, aki a HAON kérdésére a cége által nyújtott támogatás mértékét jelentősnek nevezte.

A nemzetközi porond a Loki célja

Makray Balázs, a DVSC Futball Zrt. cégvezetője kiemelte, eljutottak oda a projektben, amikor ki lehet mondani, hogy a nemzetközi kupaszereplésért indul harcba a csapat. – A gondolkodás módunk hasonlít a Tranzit-csoportéhoz. Mi is próbáljuk új utak keresésével elérni, hogy minél stabilabb lábakon álljon a klub. Szabó Miklóssal már korábban is dolgoztunk együtt, az első pillanattól kezdve odaadóan segített, és azóta is kiáll a Debreceni VSC mellett – mondta el a cégvezető hozzátéve, igyekeznek megfelelni a tulajdonos, a támogatók és nézők elvárásainak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában